Hemmottelevat hoidot itselle tai lahjaksi

FaceLift, kohottava kasvo- ja päähieronta 90 min

Ayurvedisessa FaceLift kasvohoidossa käytetään akupainannan, kasvohieronnan ja kauneudenhoidon periaatteita. Ennen pää- ja kasvo-osuutta hierotaan myös olkavarret, hartianseutu ja niskan alue erilaisin hierontaliikkein hoitoöljyllä. Tämä luonnollinen kohottava ayurvedinen kasvohieronta on paljon enemmän kuin vain kauneuden hoitoa.

FaceLift hoidon toistuvat sively- ja kohotusliikkeet sekä energiapisteiden ja lymfan käsittelyt rentouttavat silmien ja kasvojen lihaksia, silottavat ryppyjä, vähentävät juonteita kasvoilla sekä raikastavat ihoa. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, silmien kirkkaus ja ilmeikkyys lisääntyvät. Pään ja niskan hieronta helpottaa lihaskireyksiä, rentouttaa sekä antaa hyvinvointia keholle. Hoitopöydällä rentoutuminen ja hierontaliikkeet auttavat kehoa vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita. Kauniina ja virkeänä uuteen päivään!Intialainen pää- ja jalkahieronta luomuöljyllä (ayurvedahoito) 90 min

Pään, kasvojen, niskan ja hartian seudun lihakset keräävät helposti jännitystä päivän aikana. Näiden alueiden hierominen helpottaa särkyä ja rauhoittaa mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja hierontaliikkeet auttavat vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita.

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle.
Hoidossa sääret, jalkaterät ja jalkapohjat hierotaan rentouttavasti luomuöljyllä.
Jalkapohjissa ja säärissä on paljon kehon heijasteita, siksi jalkahieronta helpottaa lihasjännityksiä, lievittää kipua, vähentää stressiä, tehostaa aineenvaihduntaa, puhdistaa kehoa, rauhoittaa elimistöä, helpottaa unettomuutta ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. Jalkapohjien hieronnassa käytettävä kasamalja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Kaksi suosittua hoitoa samassa paketissa.


Intialainen käsi- ja jalkahieronta luomuöljyllä (ayurvedahoito) 90 min

Kädet ovat usein hieronnan ja hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hieronta vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin.

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa. Jalkahieronnassa hierotaan sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti luomuöljyllä, myös marmapisteet hoidetaan. Jalkapohjien hieronnassa käytettävä kasamalja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Jalkahieronta puhdistaa kehoa, tehostaa aineenvaihduntaa, lievittää lihasjännityksiä, helpottaa kipuja, rauhoittaa elimistöä, vähentää stressiä, helpottaa unettomuutta ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. Hoitoa ja hemmottelua käsien sekä jalkojen hyvinvointiin.


Chakrahoito 90 min

Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka kontrolloivat energian virtausta kehossamme. Chakrahoidossa puhdistetaan, aktivoidaan ja tasapainotetaan chakroja eri tavoin. Hoitoihin kuuluu hengitykseen keskittymistä, jalokiviterapiaa, chakrameditaatiota, joskus myös eteerisiä öljyjä sekä heiluri, joka tasapainottaa tai vahvistaa chakrojen toimintaa. Hoidossa ollaan selällään hoitopöydällä, mukavat vaatteet yllä, fleecepeiton alla.

Chakrahoito tehostaa energioiden virtausta ja puhdistaa kehoasi. Hoito avaa turhia sidoksia ja ajatusmalleja, joilla ei ole enää merkitystä elämässäsi ja joista olet valmis luopumaan. Chakrojen hoito tasapainottaa myös tunteet, kehon ja hormonit sekä tuo selkeyttä elämääsi. Hoito lisää itsetuntemustasi, selkeyttää elämääsi ja saa olon tuntumaan keskittyneemmäksi sekä maadoittuneemmaksi.On vain tämä hetki, tässä ja nyt