Rentouttavat yhdistelmähoidot itselle tai lahjaksi

FaceLift

ayurvedinen kohottava kasvohieronta ja päähieronta (75 min)

Suosittu ja ihana, energisoiva ja koko kehon hyvinvointia lisäävä

Luonnonmukainen kasvoja kohottava ja elvyttävä FaceLift hoito yhdistettynä monipuoliseen päähierontaan (päähieronnan osuus pitempi). Hoito sisältää kasvojen, olkavarsien, hartioiden, kaulan alueen ja niskan hieronnan hoitoöljyllä sekä rentouttavan päähieronnan ilman hoitoöljyä.

Hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet sekä energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä ja vähentävät juonteita. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentoutusta itselle tai lahjaksi.
Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)

Koko kehoa hoitava, rentouttava ja lihasten jännitystä lievittävä hoitomuoto

Rentoudu intialaisessa päähieronnassa ja nauti ayurvedisestä, vyöhyketerapiaan pohjautuvasta jalkahieronnasta. Hoito aktivoi koko elimistöä, samalla lihasten jännitys helpottuu ja verenkierto paranee.

Jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä refleksologiaan eli vyöhyketerapiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle.

Hoidossa käsitellään seesam-öljyllä sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen sekä marmapisteitä eli energiapisteitä. Kokonaisvaltaista hyvinvointia.


Hoidot sopivat hemmottelu- ja rentoutushoidoiksi