Rentouttavat yhdistelmähoidot itselle tai lahjaksi


Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)

Kokonaisvaltaista hyvinvointia, lihasten jännitystä lievittävä hoito

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan/refleksologiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle.

Hoidossa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Hoidon aikana käytetään myös Kasamaljaa, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä hierotaan marmapisteitä.

Hieronta auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa. Hoito aktivoi koko elimistöä, samalla lihasten jännitys helpottuu ja verenkierto paranee. Erinomainen hoito väsyneille ja pingottuneille jaloille. Kokonaisvaltaista hyvinvointia!Intialainen jalka- ja käsihieronta (90 min)

Jalkahieronta muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle. Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen sekä marmapisteet.


Kädet ovat usein hieronnan ja hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Monet tärkeät energiaradat sijaitsevat juuri käsissä.Hoidot sopivat hemmottelu- ja rentoutushoidoiksi