Rentouttavat yhdistelmähoidot itselle tai lahjaksi

FaceLift, kohottava kasvohieronta ja päähieronta (75 min)

FaceLift on luonnonmukainen, kasvoja kohottava ayurvedinen hoito, joka antaa kiinteyttä kasvoille, pehmentää ja nuorentaa ilmettäsi sekä antaa hyvinvointia koko keholle.

Hoidossa käytetään akupainannan, kasvohieronnan ja kauneudenhoidon periaatteita. Ennen pää- ja kasvo-osuutta käsitellään myös olkavarret, hartianseutu, decolteen alue ja niska rentouttavasti hoitoöljyllä hieroen - pää ilman öljyä.

Tässä yhdistelmähoidossa päähieronnan osuutta on enemmän. Intialainen päänhieronta perustuu ayurvedaan. Pään hieronta on syvällisesti rentouttava ja ihana hoito. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentouttavaa päähierontaa itselle tai lahjaksi.


Intialainen jalka- ja käsihieronta (90 min)

Jalkahieronta muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle. Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen sekä marmapisteet.

Jalkahieronta puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa (parantaa raajojen verenkiertoa), tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.

Kädet ovat usein hieronnan ja hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Monet tärkeät energiaradat sijaitsevat juuri käsissä.
Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)

Kokonaisvaltaista hyvinvointia, lihasten jännitystä lievittävä hoito

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan/refleksologiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle.

Hoidossa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Hoidon aikana käytetään myös Kasamaljaa, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä hierotaan marmapisteitä.

Hieronta auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa. Hoito aktivoi koko elimistöä, samalla lihasten jännitys helpottuu ja verenkierto paranee. Erinomainen hoito väsyneille ja pingottuneille jaloille. Kokonaisvaltaista hyvinvointia!


Hoidot sopivat hemmottelu- ja rentoutushoidoiksi