Rentouttavat yhdistelmähoidot
itselle tai lahjaksi

FaceLift, kohottava kasvo- ja päähieronta

FaceLift hoidossa käytetään akupainannan, kasvohieronnan ja kauneudenhoidon periaatteita. Ennen pää- ja kasvo-osuutta hierotaan myös käsivarret, hartianseutu ja niska hoitoöljyllä, päähieronta ilman hoitoöljyä. Tämä luonnollinen kohottava kasvohieronta on paljon enemmän kuin vain kauneuden hoitoa.

Kasvohieronta vapauttaa energiatukoksia ja lisää lihasten sekä kudosten elastisuutta. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet sekä energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä ja vähentävät juonteita kasvoilla. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja silmien kirkkaus sekä ilmeikkyys lisääntyy.

Intialainen pään ja kasvojen facelift hieronta rauhoittaa kehoa sekä mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja erilaiset hierontaliikkeet auttavat kehoa vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita. Hoitoaika 75 min. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentouttavaa päähierontaa itselle tai lahjaksi.


Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä

Pään, kasvojen, niskan ja hartian seudun lihakset keräävät helposti jännitystä päivän aikana. Näiden alueiden hierominen helpottaa särkyä ja rauhoittaa mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja hierontaliikkeet auttavat vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita. Intialainen päähieronta perustuu ayurvedaan.

Myös intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan (ayurvedinen refleksologia). Hoidossa hierotaan sääret, jalkaterät ja jalkapohjat hoitoöljyllä sekä marmapisteet. Hoito muodostuu erilaisista hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle. Hoito aktivoi koko kehoa, samalla lihasten jännitys helpottuu, stressioireet vähenevät, mieli ja tunteet rauhoittuvat, päänsärky ja univaikeudet helpottuvat. Hoidon aikana käytetään myös Kasamaljaa, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Kokonaisvaltainen hoito, hoitoaika 90 min.Intialainen päähieronta ja käsihieronta hoitoöljyllä

Intialaisessa päähieronnassa hierotaan ilman hoitoöljyä olkavarret, niska sekä pään ja kasvojen alue pehmein, rentouttavin liikkein. Hoidon vaikutuksesta lihakset rentoutuvat, jännitykset helpottuvat ja verenkierto paranee. Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä ayurvedinen hoito.

Kädet ovat hyvin usein hieronnan tai refleksologisen hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Myös marmapisteet hoidetaan. Monet näistä marmoista lisäävät verenkiertoa käsivarsissa, aktivoivat käden liikkuvuutta, tukevat sydämen ja keuhkojen toimintaa sekä stimuloivat ylävartalon verenkiertoa. Rentouttavaa sekä voimaannuttavaa päähierontaa ja käsihierontaa samassa paketissa. Hoitoaika 90 min.


Intialainen jalka- ja käsihieronta

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan (ayurvedinen refleksologia). Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa. Hoidossa sääret, jalkaterät ja jalkapohjat hierotaan rentouttavasti hoitoöljyllä sekä marmapisteet.

Jalkahieronta puhdistaa kehoa, lievittää lihasjännityksiä ja kipuja, rauhoittaa elimistöä, vähentää stressiä, helpottaa unettomuutta, tehostaa hermoston toimintaa ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. Hoito aktivoi koko kehoa, samalla lihasten jännitys helpottuu ja verenkierto vilkastuu. Hoidon aikana käytetään myös Kasamaljaa, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

Kädet ovat usein hieronnan ja hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Kokonaisvaltaista kehon hoitoa. Hoitoaika 90 min.