Hemmottelevat hoidot
itselle tai lahjaksi

FaceLift, kohottava kasvo- ja päähieronta

Luonnollinen ayurvedinen FaceLift hieronta kohottaa kasvoja, kiinteyttää ja pehmentää ihoa sekä lisää ihon joustavuutta ja liikkuvuutta. Hieronta koostuu erilaisista hierontatekniikoista sekä energialinjojen ja akupisteiden käsittelystä. Ennen pää- ja kasvo-osuutta hoidetaan myös olkavarret, hartianseutu ja decolteen alue rentouttavasti luomuöljyllä hieroen, päähieronta ilman hoitoöljyä. Tämä luonnollinen kohottava kasvohieronta on paljon enemmän kuin vain kauneuden hoitoa.

Facelift hieronta rauhoittaa kehoa sekä mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja erilaiset hierontaliikkeet auttavat kehoa vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita. Hierontaliikkeet vaikuttavat pään ja kasvojen lihaksiin, hermostoon, nestekiertoon (vilkastuttaa lymfan virtausta), energiatasapainoon sekä energiakeskuksiin.

Kasvohieronta vapauttaa energiatukoksia ja lisää lihasten sekä kudosten elastisuutta. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet sekä energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä vähentäen juonteita kasvoilla. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, silmien kirkkaus ja ilmeikkyys lisääntyvät. Päänhieronta avaa pään alueen kireyksiä, helpottaa stressioireita ja rauhoittaa mieltä. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentouttavaa päähierontaa itselle tai lahjaksi. Hoitoaika 75 min.


Intialainen pää- ja jalkahieronta luomuöljyllä

Pään, kasvojen, niskan ja hartian seudun lihakset keräävät helposti jännitystä päivän aikana. Näiden alueiden hierominen helpottaa särkyä ja rauhoittaa mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja hierontaliikkeet auttavat vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita. Intialainen päähieronta perustuu ayurvedaan.

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan (ayurvedinen refleksologia). Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle. Hoidossa sääret, jalkaterät ja jalkapohjat hierotaan rentouttavasti luomuöljyllä. Hoidon aikana käsitellään myös marmapisteitä, joiden hoito auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa. Hoidossa käytettävä kasamalja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

Jalkapohjissa ja säärissä on paljon kehon heijasteita, siksi jalkahieronta helpottaa lihasjännityksiä, lievittää kipua, vähentää stressiä, tehostaa aineenvaihduntaa, puhdistaa kehoa, rauhoittaa elimistöä, helpottaa unettomuutta ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. Kokonaisvaltainen hoito, hoitoaika 90 min.


Intialainen jalka- ja käsihieronta luomuöljyllä

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan (ayurvedinen refleksologia). Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle. Hoidossa sääret, jalkaterät ja jalkapohjat hierotaan rentouttavasti luomuöljyllä. Hoidon aikana käsitellään myös marmapisteitä, joiden hoito auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa.

Jalkahieronta puhdistaa kehoa, tehostaa aineenvaihduntaa, lievittää lihasjännityksiä, helpottaa kipuja, rauhoittaa elimistöä, vähentää stressiä, helpottaa unettomuutta ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. Hoidon aikana käytetään kasamaljaa, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

Kädet ovat usein hieronnan ja hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Rentouttava hoito kehon hyvinvointiin! Hoitoaika 90 min.