Rentouttavat yhdistelmähoidot
itselle tai lahjaksi


Intialainen ylävartalohieronta ja jalkahieronta

Hoidossa hierotaan selkä, niska, hartiat ja olkavarret hoitoöljyllä rentouttavasti hieroen. Hoidon vaikutuksesta lihakset rentoutuvat, kehon jännitykset vähenevät, stressioireet helpottuvat, verenkierto- ja aineenvaihdunta tehostuu.

Jalkahieronta muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa. Hoidossa hierotaan sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hoitoöljyllä sekä marmapisteet. Hoitoaika 60 min. Hyvää oloa koko keholle!


FaceLift, kohottava kasvo- ja päähieronta

FaceLift hoidossa käytetään akupainannan, kasvohieronnan ja kauneudenhoidon periaatteita. Ennen pää- ja kasvo-osuutta hierotaan myös käsivarret, hartianseutu ja niska hoitoöljyllä. Tämä luonnollinen kohottava kasvohieronta on paljon enemmän kuin vain kauneuden hoitoa.

Kasvohieronta vapauttaa energiatukoksia ja lisää lihasten sekä kudosten elastisuutta. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet sekä energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä ja vähentävät juonteita kasvoilla. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja silmien kirkkaus sekä ilmeikkyys lisääntyy.

Intialainen pään ja kasvojen facelift hieronta rauhoittaa kehoa sekä mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja erilaiset hierontaliikkeet auttavat kehoa vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita. Hoitoaika 75 min. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentouttavaa päähierontaa itselle tai lahjaksi.


Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä

Päähieronnassa hierotaan olkavarret, niska sekä pää ja kasvojen alue pehmein, rentouttavin liikkein. Hoidon vaikutuksesta pään- ja kasvojen lihakset rentoutuvat, jännitykset helpottuvat ja verenkierto paranee.

Jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan/refleksologiaan. Hoidossa hierotaan sääret, jalkaterät ja jalkapohjat hoitoöljyllä sekä marmapisteet. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle. Hoito aktivoi koko kehoa, samalla lihasten jännitys helpottuu. Hoidon aikana käytetään myös Kasamaljaa, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Kokonaisvaltainen ja rentouttava hoito. Hoitoaika 90 min.Intialainen jalka- ja käsihieronta

Jalkahieronnassa hoidetaan sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen sekä marmapisteet. Hieronta lievittää lihasjännityksiä, vähentää stressioireita, helpottaa unettomuutta ja tehostaa lymfan sekä hermoston toimintaa. Hoito aktivoi koko kehoa, samalla lihasten jännitys helpottuu.

Kädet ovat usein hieronnan ja hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Rentouttavaa hyvinvointia keholle. Hoitoaika 90 min.