Rentouttavat yhdistelmähoidot itselle tai lahjaksi

Intialainen ylävartalohieronta ja jalkahieronta (60 min)

Tässä selän rentoutushoidossa hierotaan selkä, niska, hartiat ja olkavarret rentouttavasti hieroen. Hoidon vaikutuksesta yläselän lihakset rentoutuvat, kehon jännitykset vähenevät, stressioireet helpottuvat, verenkierto- ja aineenvaihdunta tehostuu.

Jalkahieronta muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa. Jalkahieronnassa hierotaan sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen sekä marmapisteet. Hyvää oloa ja rentoutta keholle!


FaceLift, kohottava kasvo- ja päähieronta (75 min)

Luonnollinen ayurvedinen FaceLift hieronta kohottaa kasvoja, kiinteyttää ja pehmentää ihoa sekä lisää ihon joustavuutta ja liikkuvuutta. Hieronta koostuu erilaisista hierontatekniikoista sekä energialinjojen ja akupisteiden käsittelystä. Ennen pää- ja kasvo-osuutta käsitellään myös olkavarret, hartianseutu ja decolteen alue rentouttavasti hoitoöljyllä hieroen, pää ilman hoitoöljyä.

Hierontaliikkeet vaikuttavat kasvojen lihaksiin, hermostoon, nestekiertoon (vilkastuttaa lymfan virtausta), energiatasapainoon sekä energiakeskuksiin vaikuttaen samalla hyvinvointiin ja terveyteen. Pään ja kasvojen hieronta avaa pään alueen kireyksiä, helpottaa stressioireita ja rauhoittaa mieltä. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentouttavaa päähierontaa itselle tai lahjaksi.


Intialainen jalka- ja käsihieronta (90 min)

Jalkahieronta muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle. Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen sekä marmapisteet.

Jalkahieronta puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen, tehostaa lymfan ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.

Kädet ovat usein hieronnan ja hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Monet tärkeät energiaradat sijaitsevat juuri käsissä.


Intialainen pää- ja jalkahieronta (90 min)

Päähieronnassa hierotaan olkavarret, niska sekä pää ja kasvojen alue pehmein, rentouttavin liikkein. Hoidon vaikutuksesta lihakset rentoutuvat, jännitykset helpottuvat ja verenkierto paranee.

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan/refleksologiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle.

Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Hoidon aikana käytetään myös Kasamaljaa, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä hierotaan marmapisteitä. Hieronta auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa. Hoito aktivoi koko elimistöä, samalla lihasten jännitys helpottuu ja verenkierto paranee. Erinomainen hoito väsyneille ja pingottuneille jaloille. Kokonaisvaltaista hyvinvointia!


Hoidot sopivat hemmottelu- ja rentoutushoidoiksi