Rentouttavat yhdistelmähoidot itselle tai lahjaksi

Face lift massage™ ja intialainen päähieronta (75 min)

Luonnonmukainen kasvoja kohottava ja elvyttävä face lift hoito yhdistettynä monipuoliseen intialaiseen päähierontaan (päähieronnan osuus pitempi). Hoito sisältää kasvojen, olkavarsien, hartioiden, kaulan alueen ja niskan rentouttavan hieronnan luomuöljyllä, pää ilman öljyä.

Hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet sekä energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä ja vähentävät juonteita. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentoutusta - itselle tai lahjaksi.


Face lift massage™ ja intialainen jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)

Katkaise kiire ja anna kasvojen ilmeiden rentoutua pää- ja kasvohieronnassa - nauti jalkahieronnasta. Hoito puhdistaa, aktivoi ja samalla rentouttaa koko kehoa. Hoidossa päähieronta ilman öljyä, kasvot,sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti luomuöljyllä hieroen.

Jalkahieronnassa käytetään myös Kasamaljaa, joka rauhoittaa ja helpottaa kuona-aineiden poistumista keholla. Ihana, kehoa ja mieltä rentouttava hoito, sopii erinomaisesti pingottuneille ja väsyneille jaloille. Hemmottelua ja hoitoa samassa paketissa.


Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)

Rentoudu pään ja kasvojen hieronnassa, nauti ayurvedisestä, refleksologisesta jalkahieronnasta. Hoito aktivoi koko elimistöä, samalla lihasten jännitys helpottuu ja verenkierto paranee. Hoidossa pään, niskan, olkavarsien ja kasvojen hieronta ilman öljyä, sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti luomuöljyllä hieroen. Jalkahieronnassa käytetään myös Kasamaljaa, joka rauhoittaa ja helpottaa kuona-aineiden poistumista keholla. Kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Intialainen käsi- ja jalkahieronta (90 min)

Kädet ovat usein hieronnan tai refleksologisen hoidon kohteena, sillä käsissäon runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Jalka-ja käsihieronnassa käytetään usein pronssista Kasamaljaa, joka rauhoittaa ja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hoidon aikana käsitellään myös energiapisteitä. Rentouttava ja tehokas hoito.


Hoidot sopivat hemmottelu- ja rentoutushoidoiksi itselle tai

lahjaksi sekä hoitaviksi hoitosarjoiksi