Rentouttavat yhdistelmähoidot itselle tai lahjaksi

FaceLift ja intialainen päähieronta (75 min)

Suosittu ja ihana, energisoiva ja koko kehon hyvinvointia lisäävä

Luonnonmukainen kasvoja kohottava ja elvyttävä FaceLift hoito yhdistettynä monipuoliseen päähierontaan (päähieronnan osuus pitempi). Hoito sisältää kasvojen, olkavarsien, hartioiden, kaulan alueen ja niskan rentouttavan hieronnan hoitoöljyllä, pää ilman öljyä.

Hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet sekä energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä ja vähentävät juonteita. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentoutusta itselle tai lahjaksi.FaceLift ja intialainen jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)

Koko kehoa hoitava ja rentouttava, refleksologiaan perustuva

Katkaise kiire ja anna kasvojen ilmeiden rentoutua pää- ja kasvohieronnassa sekä nauti rentouttavasta jalkahieronnasta. Jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia
liikkeelle.

Hoidossa käsitellään seesam-öljyllä sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen sekä marmapisteitä eli energiapisteitä. Jalkahieronnassa käytetään hoidon lisänä Kasamaljaa, joka rauhoittaa ja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Ihana, kehoa ja mieltä rentouttava hoito, sopii erinomaisesti pingottuneille ja väsyneille jaloille. Hemmottelua ja hoitoa samassa paketissa.


Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)

Koko kehoa hoitava, rentouttava ja lihasten jännitystä lievittävä hoitomuoto

Rentoudu intialaisessa päähieronnassa ja nauti ayurvedisestä, vyöhyketerapiaan pohjautuvasta jalkahieronnasta. Hoito aktivoi koko elimistöä, samalla lihasten jännitys helpottuu ja verenkierto paranee.

Jalkahieronta perustuu Ayurvedaan sekä refleksologiaan eli vyöhyketerapiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle.

Hoidossa käsitellään seesam-öljyllä sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen sekä marmapisteitä eli energiapisteitä. Kokonaisvaltaista hyvinvointia.


Intialainen käsi- ja jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)

Kädet ovat usein hieronnan tai refleksologisen hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Hoidon aikana käsitellään myös energiapisteitä. Rentouttava ja tehokas hoito.


Hoidot sopivat hemmottelu- ja rentoutushoidoiksi

itselle tai lahjaksi