Hemmottelevat hoidot itselle tai lahjaksi

Intialainen pää- ja jalkahieronta luomuöljyllä (ayurvedahoito)

Pään, kasvojen, niskan ja hartian seudun lihakset keräävät helposti jännitystä päivän aikana. Näiden alueiden hierominen helpottaa särkyä ja rauhoittaa mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja hierontaliikkeet auttavat vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita. Päähieronnan lopussa on energiahoito.

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan. Hoito muodostuu erilaisista hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa. Hoidossa sääret, jalkaterät ja jalkapohjat hierotaan rentouttavasti luomuöljyllä. Jalkapohjien hieronnassa käytettävä kasamalja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

Jalkahieronta helpottaa lihasjännityksiä, lievittää kipua, vähentää stressiä, tehostaa aineenvaihduntaa, puhdistaa kehoa, rauhoittaa elimistöä, helpottaa unettomuutta ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. Kaksi suosittua hoitoa samassa paketissa, hoitoaika 90 min.


Intialainen käsi- ja jalkahieronta luomuöljyllä (ayurvedahoito)

Kädet ovat usein hieronnan ja hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hieronta vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin.

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan. Hoito muodostuu erilaisista hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa. Jalkahieronnassa sääret, jalkaterät ja jalkapohjat hierotaan rentouttavasti luomuöljyllä, myös marmapisteet hoidetaan. Hieronnassa käytettävä kasamalja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hellää hoitoa käsien ja jalkojen hyvinvointiin, rentoutusta keholle sekä mielelle. Hoitoaika 90 min.