Rentouttavat yhdistelmähoidot itselle tai lahjaksi

FaceLift, kohottava kasvo- ja päähieronta (75 min)

Luonnollinen ayurvedinen FaceLift hieronta kohottaa kasvoja, kiinteyttää ja pehmentää ihoa, lisää ihon joustavuutta ja liikkuvuutta. Samalla ajatus ja mieli tasaantuu, keho rentoutuu.

Hieronta koostuu erilaisista hierontatekniikoista sekä energialinjojen ja akupisteiden käsittelystä. Ennen pää- ja kasvo-osuutta on päähieronta ilman hoitoöljyä. Tämän jälkeen on vuorossa olkavarret, hartianseutu, decolteen sekä niskan alue, jotka hierotaan rentouttavasti hoitoöljyllä.

Hierontaliikkeet vaikuttavat kasvojen lihaksiin, hermostoon, nestekiertoon (vilkastuttaa lymfan virtausta) ja energiatasapainoon sekä energiakeskuksiin vaikuttaen samalla meidän hyvinvointiin ja terveyteen. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentouttavaa päähierontaa itselle tai lahjaksi.


Intialainen jalka- ja käsihieronta (90 min)

Jalkahieronta muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle. Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen sekä marmapisteet.

Jalkahieronta puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen, tehostaa lymfan ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.

Kädet ovat usein hieronnan ja hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Monet tärkeät energiaradat sijaitsevat juuri käsissä.


Intialainen pää- ja jalkahieronta (90 min)

Päähieronnassa hierotaan olkavarret, niska sekä pää ja kasvojen alue pehmein, rentouttavin liikkein. Hoidon vaikutuksesta lihakset rentoutuvat, jännitykset helpottuvat ja verenkierto paranee.

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan/refleksologiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle.

Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Hoidon aikana käytetään myös Kasamaljaa, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä hierotaan marmapisteitä. Hieronta auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa. Hoito aktivoi koko elimistöä, samalla lihasten jännitys helpottuu ja verenkierto paranee. Erinomainen hoito väsyneille ja pingottuneille jaloille. Kokonaisvaltaista hyvinvointia!
Hoidot sopivat hemmottelu- ja rentoutushoidoiksi