Hemmottelevat hoidot itselle tai lahjaksi

Intialainen pää- ja jalkahieronta luomuöljyllä 90 min

Pään, kasvojen, niskan ja hartian seudun lihakset keräävät helposti jännitystä päivän aikana. Näiden alueiden hierominen helpottaa särkyä ja rauhoittaa mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja hierontaliikkeet auttavat vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita.

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle.
Hoidossa sääret, jalkaterät ja jalkapohjat hierotaan rentouttavasti luomuöljyllä.
Jalkapohjissa ja säärissä on paljon kehon heijasteita, siksi jalkahieronta helpottaa lihasjännityksiä, lievittää kipua, vähentää stressiä, tehostaa aineenvaihduntaa, puhdistaa kehoa, rauhoittaa elimistöä, helpottaa unettomuutta ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. Jalkapohjien hieronnassa käytettävä kasamalja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Kaksi suosittua ayurvedahoitoa samassa paketissa.


Intialainen käsi- ja jalkahieronta luomuöljyllä 90 min

Kädet ovat usein hieronnan ja hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hieronta vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin.

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa. Jalkahieronnassa hierotaan sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti luomuöljyllä, myös marmapisteet hoidetaan. Jalkapohjien hieronnassa käytettävä kasamalja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Jalkahieronta puhdistaa kehoa, tehostaa aineenvaihduntaa, lievittää lihasjännityksiä, helpottaa kipuja, rauhoittaa elimistöä, vähentää stressiä, helpottaa unettomuutta ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. Hoitoa ja hemmottelua käsien sekä jalkojen hyvinvointiin.