Sari - tie luontaishoitajaksi

Olen erikoishermoratahieroja, vyöhyketerapeutti ja luontaishoitaja. Moni on kysynyt, liittyykö yrityksen nimeen tai sähköpostiin jokin tarina. Vastaus on kyllä. Itselläni on paljon allergioita, olen myös kokenut vuosikymmeniä sitten vakavan sairastumisen ja selviydyin siitä. Elämässä ja arjessa on monia ilon aiheita jokaiselle päivälle, kun vain huomaat ne. Siinä se vastaus onkin, haluan tuoda asiakkaille hyvinvointia ja iloa hoitojen avulla.

Uskon siihen, että elämässä ei ole mikään sattumaa. Kaikella on jokin tarkoitus ja jokaisella polulla on elämässä meille jokin merkitys.

Johdatus reikin maailmaan sai minut astumaan polulle, josta iloitsen ja nautin tänäkin päivänä. Suoritin Reiki 1 ja Reiki 2 kurssit vuonna 2008 ja 2009 (Usui-Reiki). Tarkoituksena oli jatkaa Reiki Masteriksi asti, mutta polku johdattikin minut muualle – luontaishoitojen maailmaan.

Mielenkiinto hyvinvointiin ja auttamisen halu alkoivat tulla yhä vahvemmin esille. Tämä kulkemani polku on ollut mielenkiintoinen ja aina tulee vastaan jotain uutta opittavaa.


Kehon ja mielen tasapainoa luontaishoidoilla

Valmistuin hermoratahierojaksi vuonna 2009 Vantaalla. Kiinnostus luontaishoitoihin jatkui ja päätin laajentaa koulutuspohjaani sekä näkemystä vaihtoehtohoidoista. Vuonna 2011 valmistuin vyöhyketerapeutiksi/refleksologi Vantaalta. Koulutusten ja työn ohella kävin samassa koulutuspaikassa vielä intialaisen päähieronnan kurssit (1 ja 2), vauvahieronnan kurssin, intialainen jalka- ja käsihieronta kurssin sekä ayurvedisen FaceLift kasvohieronta -kurssin. Erikoishermoratahierojaksi valmistuin 2013 Vantaalta.

Anitta Korpelan johdolla kävin 2013 intialaiseen perinnelääketieteeseen kuuluvan ayurvedisen pää- ja kasvohieronta kurssin. Lisätieto vyöhyketerapiasta alkoi kiinnostamaan, niinpä uteliaisuus johti diplomivyöhyketerapian opintoihin 2015. Korpelan opetuksessa olen täydentänyt ayurvedahoitoja 2016.

Vuonna 2018 kävin Chakrahoitaja-kurssin. Mielenkiintoa aiheeseen ovat tuoneet myös monet kirjat. Meditaatio ja Mindfulness ovat kiinnostaneet minua jo vuosia. Tästä luonnollisena jatkeena opiskelin Rentoutus-ohjaajaksi 2019. Vuonna 2020 opiskelin lisää energiahoitoja, tällä kertaa Quantum Touch kvanttikosketushoitoa. Mielenkiinto kiinalaisiin hoitoihin, akupisteisiin ja meridiaaneihin tuli uudelleen kuvioihin 2021. Hermoratahieronta kuuluu myös näihin kiinalaisiin hoitoihin.

Jokaisella luontaishoidolla on oma kokonaisvaltainen merkitys meille. Ihmisen elämänkaari ja eri ikäisten asiakkaitten hyvinvointi on ollut ihana nähdä sekä kokea. Asiakkaan kokonaisvaltainen hoitaminen on hoidoissani aina kaiken lähtökohta. On ollut ilo seurata, miten asiakas voi paremmin hoitojen myötä ja tasapaino elämän suhteen muutoksenkin keskellä on löytynyt.

Saan itse hoitajana energiaa työstä, jota teen asiakkaitteni parissa. Saamani palaute (tästä teille rakkaat asiakkaat sydämellinen kiitos!) ja halu auttaa kannustaa jatkamaan työssäni eteenpäin.

Jokainen polku vie eteenpäin - onnellisuus löytyy sisimmästämme


Ole oma itsesi
Arvosta itseäsi
Ota rennosti
Nauti arjestasi
Iloitse ihmissuhteistasi
Löydä itsevarmuutesi
Kasva ihmisenä
Elä omaa elämääsi
Ryhdy onnelliseksi
Luota itseesi
Iloitse elämästäsi
Usko unelmiisi


Olkaa lyhtyjä itsellenne
- Buddha

Yhteistyökumppanit tieni varrella:

 • Astro, auttaja
 • ElämysLahjat: lahjakortit hoitohuoneelle
 • Enkelikartano: Chakrahoitaja kurssi
 • Halistyle: Rentoutusohjaajan kurssi
 • Harmonet: Hermoratahierojan, erikoishermoratahierojan ja vyöhyketerapeutin koulutukset, intialaisten ja ayurvedahoitojen kurssit
 • Hoitohuone Aurinkoaamu: Quantum-Touch® koulutus (Level 1)
 • MarmaPoint: Ayurvedakurssit
 • Superfiilis: Kiinalaiset hoidot
 • Thea Mantsinen: Chi kung päähoito kurssi
 • Usui-Reiki, eri opettajat: Reiki 1 ja Reiki 2 kurssit
 • Varsinais-Suomen Yrittäjiät