Sari - tie luontaishoitajaksi

Olen erikoishermoratahieroja, vyöhyketerapeutti ja luontaishoitaja, ayurvedahoitaja sekä intialaisen päähieronnan terapeutti.

Moni on kysynyt, liittyykö yrityksen nimeen tai sähköpostiin jokin tarina. Vastaus on kyllä. Itselläni on paljon allergioita, olen kokenut myös vuosikymmeniä sitten vakavan sairastumisen ja selviydyin siitä. Elämässä ja arjessa on monia ilon aiheita joka päivälle, kun vain huomaat ne. Siinä se vastaus onkin, haluan tuoda asiakkaille hyvinvointia ja iloa hoitojen avulla. Kun elimistösi voi hyvin, olet energisempi, tasapainoisempi ja enemmän läsnä elämässä. Uskon siihen, että elämässä ei ole mikään sattumaa. Kaikella on jokin tarkoitus ja jokaisella polulla on elämässä meille jokin merkitys.

Johdatus reikin maailmaan sai minut astumaan polulle, josta iloitsen ja nautin tänäkin päivänä. Suoritin Reiki 1 ja Reiki 2 kurssit vuonna 2008 ja 2009 (Usui-Reiki). Tarkoituksena oli jatkaa Reiki Masteriksi asti, mutta polku johdattikin minut muualle – luontaishoitojen maailmaan. Mielenkiinto hyvinvointiin ja auttamisen halu alkoivat tulla yhä vahvemmin esille. Tämä kulkemani polku on ollut mielenkiintoinen ja aina tulee vastaan jotain uutta opittavaa.


Kehon ja mielen tasapainoa luontaishoidoilla

Valmistuin hermoratahierojaksi vuonna 2009 Vantaalla Harmonet-koulutuksesta. Kiinnostus luontaishoitoihin jatkui ja päätin laajentaa koulutuspohjaani sekä näkemystä vaihtoehtohoidoista. Vuonna 2011 valmistuin luontaishoitajaksi suuntana vyöhyketerapeutti/refleksologi (Harmonet). Siinä koulutusten ja työn ohella kävin samassa koulutuspaikassa Intialaisen päähieronnan kurssit, Vauvahieronnan kurssin, Intialainen jalka- ja käsihieronta kurssin sekä Ayurvedisen FaceLift kurssin. Aromatican Stressi-Niskahierontakurssin olen käynyt Turussa 2013. Erikoishermoratahierojaksi valmistuin 2013 Vantaalla.

Anitta Korpelan johdolla (MarmaPoint) kävin 2013 intialaiseen perinnelääketieteeseen kuuluvan Ayurvedisen, perinteisen pää- ja kasvohieronta kurssin. Lisätieto vyöhyketerapiasta alkoi kiinnostamaan, niinpä uteliaisuus johti diplomivyöhyketerapian opintoihin 2015. Opintoihin kuului myös mm. Viidennen ulottuvuuden chakrat ja Chi-refleksologia. Korpelan opetuksessa olen täydentänyt ayurvedahoitoja 2016.

Keväällä 2018 kävin Thea Mantsisen Chi kung-päänhoitokurssin, joka on osa shiatsuhoitoa ja kesällä Chakrahoitaja-kurssin (Enkelikartano). Tämä Chakrahoitaja-kurssi on syventänyt tietoisuuttani energiahoidoista. Mielenkiintoa aiheeseen ovat tuoneet myös monet kirjat. Joulukuussa 2018 kävin Akupainanta peruskurssin meridiaanien osalta (Superfiilis Helsinki).

Meditaatio ja Mindfulness ovat kiinnostaneet minua jo vuosia. Tästä luonnollisena jatkeena opiskelin Rentoutus-ohjaajaksi syksyllä 2019.

Jokaisella luontaishoidolla on oma kokonaisvaltainen merkitys meille. Ihmisen elämänkaari, eri ikäisten asiakkaitten hyvinvointi ja hoitojen myötä tuleva ilo on ollut ihana nähdä ja kokea. Asiakkaan kokonaisvaltainen hoitaminen on hoidoissani aina kaiken lähtökohta. Onkin ollut ilo seurata, miten asiakas voi paremmin hoitojen myötä ja tasapaino elämän suhteen muutoksenkin keskellä on löytynyt.
Saan itse hoitajana energiaa työstä, jota teen asiakkaitteni parissa. Saamani palaute (tästä teille rakkaat asiakkaat sydämellinen kiitos!)
ja halu auttaa kannustaa jatkamaan työssäni eteenpäin.


Jokainen polku vie eteenpäin - onnellisuus löytyy sisimmästämme

Ole oma itsesi. Arvosta itseäsi.
Ota rennosti.
Nauti arjestasi. Iloitse ihmissuhteistasi.
Löydä itsevarmuutesi.
Kasva ihmisenä. Elä omaa elämääsi.
Ryhdy onnelliseksi.
Luota itseesi. Usko unelmiisi.
Iloitse elämästäsi.

Yhteistyökumppanit tieni varrella:

Aromatica hoitoöljyt ja kurssit (stressihieronta) aromatica.fi

Astro - Auttajat (vaihtoehtoiset terapeutit ja hoitajat) Astro

ElämysLahjat - lahjakortteja ElämysLahjat/Hoitohuone Hyvinvointia ja elämäniloa

Enkelikartano - kurssit www.enkelikartano.fi, Chakrahoitaja

Frantsila - hoitoöljyt www.frantsilankehakukka.fi

HappyLifestyle-Hali -Rentoutusohjaajan koulutus halistyle.com

Harmonet - koulutukset ja kurssit (erikoishermoratahieroja, vyöhyketerapeutti, Intialaisen päähieronnan terapeutti, ayurvedahoitaja, vauvahieronta) Harmonet.fi

MarmaPoint - Ayurvedakoulutus www.ayurvedakoulutus.fi

Thea Mantsinen - kurssit www.theamantsinen.fi

Superfiilis Helsinki

Suomen yritykset

Varsinais-Suomen Yrittäjiät


Olkaa lyhtyjä itsellenne

Buddha