Sari - tie luontaishoitajaksi

Olen erikoishermoratahieroja, vyöhyketerapeutti ja luontaishoitaja,ayurvedahoitaja sekä intialaisen päähieronnan terapeutti. Moni on kysynyt, liittyykö yrityksen nimeen tai sähköpostiin jokin tarina. Vastaus on kyllä. Itselläni on paljon allergioita ja astmaa, olen kokenut myös vuosikymmeniä sitten vakavan sairastumisen ja selviydyin siitä. Elämässä ja arjessa on monia ilon aiheita joka päivälle, kun vain huomaat ne. Siinä se vastaus onkin, haluan tuoda asiakkaille hyvinvointia ja iloa hoitojen avulla. Kun elimistösi voi hyvin, olet energisempi, tasapainoisempi ja enemmän läsnä elämässä. Uskon siihen, että elämässä ei ole mikään sattumaa. Kaikella on jokin tarkoitus ja jokaisella polulla on elämässä meille jokin merkitys.

Johdatus reikin maailmaan sai minut astumaan polulle, josta iloitsen ja nautin tänäkin päivänä. Suoritin Reiki 1 ja Reiki 2 kurssit vuonna 2008 ja 2009 (Usui-Reiki). Tarkoituksena oli jatkaa Reiki Masteriksi asti, mutta polku johdattikin minut muualle – luontaishoitojen maailmaan. Mielenkiinto hyvinvointiin ja auttamisen halu alkoivat tulla yhä vahvemmin esille. Tämä kulkemani polku on ollut mielenkiintoinen matka.

Kehon ja mielen tasapainoa luontaishoidoilla

Valmistuin hermoratahierojaksi Vantaalla Harmonet-koulutuksesta 2009. Kiinnostus luontaishoitoihin jatkui ja päätin laajentaa koulutuspohjaani sekä näkemystä vaihtoehtohoidoista. Vuonna 2011 valmistuin luontaishoitajaksi vyöhyketerapeutiksi/refleksologi (Harmonet). Siinä koulutusten ja työn ohella kävin Intialaisen päähieronnan kurssit ja Vauvahieronnan kurssin 2010. Intialainen jalka- ja käsihieronta kurssin sekä Ayurvedisen Natural Face Lift Massage™ kurssin olen käynyt samassa koulutuspaikassa, lisäksi Aromatican StressiNiskahierontakurssin Turussa. Erikoishermoratahierojaksi valmistuin 2013 Vantaalla.

Anitta Korpelan johdolla (MarmaPoint) kävin 2013 intialaiseen perinnelääketieteeseen kuuluvan Ayurvedisen, perinteisen pää- ja kasvohieronta kurssin. Lisätieto vyöhyketerapiasta alkoi kiinnostamaan, niinpä uteliaisuus johti diplomivyöhyketerapian opintoihin 2015. Anitta Korpelan opetuksessa olen täydentänyt ayurvedahoitoja 2016. Meditaatio ja Mindfulness ovat kiinnostaneet minua jo vuosia. Olen koulutukseltani lastenhoitaja, minulla on myös merkonomin koulutus. Varsinais-Suomen Yrittäjiin liityin 2012. (www.yrittajat.fi).

Jokaisella luontaishoidolla on oma kokonaisvaltainen merkitys meille. Ihmisen elämänkaari, eri ikäisten asiakkaitten hyvinvointi ja hoitojen myötä tuleva ilo on ollut ihana nähdä ja kokea. On ollut ilo seurata, miten asiakas voi paremmin hoitojen myötä ja tasapaino elämän suhteen muutoksenkin keskellä on löytynyt. Saan itse hoitajana energiaa työstä, jota teen asiakkaitteni parissa. Saamani palaute (tästä teille rakkaat asiakkaat sydämellinen kiitos!) ja halu auttaa kannustaa jatkamaan työssäni eteenpäin. Uteliaisuus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin jatkuu edelleen!


Jokainen polku vie eteenpäin - onnellisuus löytyy sisimmästämme

Ole oma itsesi. Arvosta itseäsi.
Ota rennosti.
Nauti arjestasi. Iloitse ihmissuhteistasi.
Löydä itsevarmuutesi.
Kasva ihmisenä. Elä omaa elämääsi.
Ryhdy onnelliseksi.
Luota itseesi. Usko unelmiisi.
Iloitse elämästäsi.

Yhteistyökumppanit tieni varrella:

Aromatica hoitoöljyt ja kurssit (stressihieronta) aromatica.fi

Astro - Auttajat (vaihtoehtoiset terapeutit ja hoitajat) Astro

ElämysLahjat - lahjakortteja ElämysLahjat

Frantsila hoitoöljyt www.frantsilankehakukka.fi

Harmonet - koulutukset ja kurssit (erikoishermoratahieroja, vyöhyketerapeutti, Intialaisen päähieronnan terapeutti, ayurvedahoitaja, vauvahieronta) Harmonet

MarmaPoint, Ayurvedakoulutus www.ayurvedakoulutus.fi

Suomen yritykset

Varsinais-Suomen Yrittäjiät www.yrittajat.fi
Olkaa lyhtyjä itsellenne

Buddha