Sarjakortilla hoitoihin aina edullisemmin

Sarjakortilla voit ylläpitää paremmin kehosi tasapainoa ja valita itsellesi mieluisimmat hoidot edullisemmin ja helpoiten riippumatta tarjouksista. Sarjakortti on myös hyvä lahjavinkki ja mieluinen yllätys lahjan saajalle. Hyvää oloa ja hemmottelua, kukapa ei sellaista toivoisi! Kaikki sarjakortit ovat voimassa vuoden. Energistä ja tasapainoista arkea!


Suosittu, monipuolinen 5-kortti 60 min hoitoihin

Sarjakortin hinta 230 € (46 €/hoito, norm.hinta 52 €), sis alv. Monipuoliset hoidot, maksu yhdessä tai kahdessa erässä.

Monipuoliset hoitovaihtoehdot:

  • Ayurvedinen selän, käsivarsien ja pään hieronta sekä marmapisteet
  • Chakrahoito: chakrojen puhdistus, tasapainotus ja vahvistaminen
  • FaceLift kohottava kasvo- ja päähieronta
  • Intialainen jalkahieronta hoitoöljyllä
  • Intialainen päähieronta hoitopöydällä ja energiahoito
  • Intialainen päähieronta hoitopöydällä sekä käsivarsien ja käsien hieronta hoitoöljyllä
  • Intialainen ylävartalon, pään ja kasvojen hieronta
  • Reiki-hoito, 12 chakraa
  • Stressihieronta
  • Vyöhyketerapia

Meditaatio ja rentoutus sarjakortti

Mielenrauhaa ja seesteisyyttä, hengitys- ja rentoutusharjoituksia, rentoutustekniikoita stressinhallintaan sekä meditaatiota. Ohjatut tunnit yksilöohjauksena. Jokainen tunti on erilainen.

Sarjakortti sisältää 2x ohjatun rentoutustunnin ja yhden 60 min hoidon, yhteensä 138 € (rentoutustunnin norm.hinta 50 €), maksu yhdessä erässä, kortti on voimassa vuoden.


5-kortti hermoratahierontaan (2 h)

Hoitoa eri vaivoihin, elimistön tasapainotukseen ja rentoutumiseen, yhteensä 360 (72 €/ hoito, sis. alv.). Maksu yhdessä tai kahdessa erässä. Suosittu, tehokas ja rentouttava koko kehon hoito!


5-kortti hermoratahierontaan (1,5 h)

Tasapainoa ja rentoutumista, sopii myös pikku vaivoihin. Sarjakortin hinta 315 (63 €/ hoito, sis. alv.). Maksu yhdessä tai kahdessa erässä.Suosittu 5-kortti/Yhdistelmäkortti

Sarjakortti sisältää 3x 60 min hoidot (46 € hoito) ja 2x 2h hermoratahieronta hoidon (72 € hoito) yhteensä 282 €, sis. alv. Maksu yhdessä tai kahdessa erässä.

Hoidot 60 min: kaikki intialaiset- ja ayurveda hoidot, energiahoidot sekä vyöhyketerapia oman valinnan mukaan. Hyvää oloa ja rentoutusta koko keholle.
Mind-body sarjakortti

Kehon tasapainoa, hoitoa ja rentoutusta parhaimmillaan. Sarjakortti sisältää oman valinnan mukaan 3x 60 min hoidot (46 €/hoito) sekä 2x 90 min hoidot (63 €/hoito). Sarjakortin hinta yhteensä 264 €, sis. alv. Maksu yhdessä tai kahdessa erässä.

Hoidot 60 min hoitoihin: kaikki intialaiset- ja ayurveda hoidot, energiahoidot sekä vyöhyketerapia oman valinnan mukaan.

Hoidot 90 min hoitoihin: hermoratahieronta, intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä sekä intialainen jalka- ja käsihieronta.

Ajatuksilla teemme maailman

Buddha