Sarjakortilla hoitoihin aina edullisemmin

Sarjakortilla voit ylläpitää paremmin kehosi tasapainoa ja valita itsellesi mieluisimmat hoidot edullisemmin ja helpoiten riippumatta tarjouksista. Sarjakortti on myös hyvä lahjavinkki ja mieluinen yllätys lahjan saajalle. Hyvää oloa ja hemmottelua, kukapa ei sellaista toivoisi! Kaikki sarjakortit ovat voimassa vuoden. Energistä ja tasapainoista arkea!


Suosittu, monipuolinen 5-kortti 60 min hoitoihin

Sarjakortin hinta 230 € (46 €/hoito, norm.hinta 52 €), sis alv. Monipuoliset hoidot, maksu yhdessä tai kahdessa erässä.

Monipuoliset hoitovaihtoehdot:

  • Ayurvedinen selän, käsivarsien ja pään hieronta sekä marmapisteet
  • Chakrahoito: chakrojen puhdistus, tasapainotus ja vahvistaminen
  • FaceLift kohottava kasvo- ja päähieronta
  • Intialainen jalkahieronta hoitoöljyllä
  • Intialainen päähieronta hoitopöydällä ja energiahoito
  • Intialainen päähieronta hoitopöydällä sekä käsivarsien ja käsien hieronta hoitoöljyllä
  • Intialainen ylävartalon, pään ja kasvojen hieronta
  • Reiki-hoito, 12 chakraa
  • Stressihieronta
  • Vyöhyketerapia

Meditaatio ja rentoutus 3x sarjakortti

Mielenrauhaa ja seesteisyyttä, hengitys- ja rentoutusharjoituksia, rentoutustekniikoita stressinhallintaan sekä meditaatiota. Ohjatut tunnit yksilöohjauksena. Jokainen tunti on erilainen.

Sarjakortti sisältää 2x 60 min rentoutusohjauksen sekä yhden syvärentoutustunnin (sisältää lyhyen meridiaanihieronnan rentoutusohjauksen lisäksi). Sarjakortin hinta 138 € (à 46 €/hoito). Rentoutusohjauksen normaali hinta on 50 €. Maksu yhdessä erässä, sarjakortti on voimassa vuoden.


5-kortti hermoratahierontaan (2 h)

Hoidolla apua ääreishermoston vaivoihin, erilaisiin kipuihin, lihasvaivoihin, elimistön puhdistukseen, tasapainotukseen ja rentoutumiseen. Hermoratahieronta kuntouttaa kehoa sekä hermostoa. Sarjakortin hinta 360 (72 €/ hoito, sis. alv.). Maksu yhdessä tai kahdessa erässä. Suosittu, tehokas ja rentouttava koko kehon hoito!

5-kortti hermoratahierontaan (1,5 h)

Sopii henkilöille, joiden on vaikea olla pitkään joko selällään tai vatsallaan hoitopöydällä. Hoito sopii pikkuvaivoihin, kehon tasapainotukseen ja rentoutumiseen. Myös hyvä tutustumishoito tähän lempeään, mutta tehokkaaseen hoitoon. Sarjakortin hinta 315 (63 €/ hoito, sis. alv.). Maksu yhdessä tai kahdessa erässä.Suosittu 5-kortti/Yhdistelmäkortti

Sarjakortti sisältää 3x 60 min hoidot (46 € hoito) ja 2x 2h hermoratahieronta hoidon (72 € hoito) hinta 282 €, sis. alv. Maksu yhdessä tai kahdessa erässä.

Hoidot 60 min: kaikki intialaiset- ja ayurveda hoidot, energiahoidot sekä vyöhyketerapia oman valinnan mukaan. Hyvää oloa ja rentoutusta koko keholle.


Mind-body sarjakortti

Kehon tasapainoa, hoitoa ja rentoutusta parhaimmillaan. Sarjakortti sisältää oman valinnan mukaan 3x 60 min hoidot (46 €/hoito) sekä 2x 90 min hoidot (63 €/hoito). Sarjakortin hinta 264 €, sis. alv. Maksu yhdessä tai kahdessa erässä.

Hoidot 60 min hoitoihin: kaikki intialaiset- ja ayurveda hoidot, energiahoidot sekä vyöhyketerapia oman valinnan mukaan.

Hoidot 90 min hoitoihin: hermoratahieronta, intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä sekä intialainen jalka- ja käsihieronta.

Ajatuksilla teemme maailman

Buddha