Sarjakortilla hoitoihin aina edullisemmin

Sarjakortilla voit ylläpitää paremmin kehosi tasapainoa ja valita itsellesi mieluisimmat hoidot edullisemmin ja helpoiten riippumatta tarjouksista. Sarjakortti on myös hyvä lahjavinkki ja mieluinen yllätys lahjan saajalle. Hyvää oloa ja hemmottelua, kukapa ei sellaista toivoisi! Kaikki sarjakortit ovat voimassa vuoden. Energistä ja tasapainoista arkea!


Sarjakortit ja hoidot kevät- ja kesäkausi

Perinteinen 5-kortti 60 min hoitoihin

Sarjakortin hinta 225 € (45 €/hoito), sis alv. Monipuoliset hoidot, maksu yhdessä tai kahdessa erässä.

Monipuoliset hoitovaihtoehdot:

  • Ayurvedinen selän, käsivarsien ja pään hieronta
  • Chakrahoito: chakrojen puhdistus, tasapainotus ja vahvistaminen
  • Intialainen jalkahieronta hoitoöljyllä
  • Intialainen päähieronta hoitopöydällä ja kehon energiahoito
  • Intialainen päähieronta ja käsivarsien hieronta hoitoöljyllä
  • Intialainen ylävartalohieronta
  • Reiki-hoito, 12 chakraa
  • Vyöhyketerapia
  • Vyöhyketerapia ja Chi-tasapainotus

HUOM! Syksyllä hoitoihin palaa Ayurvedaan pohjautuva pää- ja kasvohieronta, Chi kung pää- ja yläselän hoito, FaceLift kohottava kasvohieronta, Intialainen päähieronta (perinteinen) sekä Stressihieronta.


5-kortti hermoratahierontaan (2 h)

eri vaivoihin, elimistön tasapainotukseen ja rentoutumiseen

yhteensä 360 (72 €/hoito, sis. alv.). Maksu yhdessä tai kahdessa erässä. Suosittu, tehokas ja rentouttava koko kehon hoito!
UUTUUS! 5-kortti hermoratahierontaan (1,5 h)

Hoidolla tasapainoa ja rentoutumista, sopii pikku vaivoihin. Sarjakortin hinta 315 (63 €/hoito, sis. alv.). Maksu yhdessä tai kahdessa erässä. Kehon huoltoa ja mielenrauhaa!
Suosittu 5-kortti/Yhdistelmäkortti

Sarjakortti sisältää monipuolisen valikoiman 3x 60 min hoidot (45 € hoito) sekä 2x 2 h hermoratahieronnan (72 €). Sarjakortin hinta yhteensä 279 €, sis. alv. Maksu yhdessä tai kahdessa erässä.

Hoidot 60 min: kaikki intialaiset- ja ayurveda hoidot, energiahoidot sekä vyöhyketerapia oman valinnan mukaan. Hyvää oloa ja rentoutusta koko keholle.
Mind-body sarjakortti

Kehon tasapainoa, hoitoa ja rentoutusta parhaimmillaan. Sarjakortti sisältää oman valinnan mukaan 3x 60 min hoidot (45 €/hoito) sekä 2x 90 min hoidot (63 €/hoito). Sarjakortin hinta yhteensä 261 €, sis. alv. Maksu yhdessä tai kahdessa erässä.

Hoidot 60 min hoitoihin: kaikki intialaiset- ja ayurveda hoidot, energiahoidot sekä vyöhyketerapia oman valinnan mukaan.

Hoidot 90 min hoitoihin: hermoratahieronta, intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä sekä intialainen jalka- ja käsihieronta.

Ajatuksilla teemme maailman

Buddha