Chakrahoito (60 min)

Energiat maapallolla ovat alkaneet muuttua. Olemme siirtymässä uuteen aikaan, jossa kehomme ja chakramme muuttuvat näiden uusien taajuuksien myötä. Meille on annettu mahdollisuus ottaa käyttöömme 12 chakran järjestelmä henkisen kasvumme myötä. Kun oma henkinen kasvumme saavuttaa korkeamman tason, alamme aistia näitä avautuvia ylempiä chakroja. Samalla meille voimistuu tarve auttaa lähimmäisiä ja ympärillä olevia tahoja.

Miten Chakrahoito vaikuttaa

Chakrahoidossa puhdistetaan, aktivoidaan ja tasapainotetaan 12 chakraa. Chakroja voidaan puhdistaa ja vahvistaa värien, kivien ja hoitoöljyjen avulla. Hoitoihin kuuluu hengitykseen keskittymistä, jalokiviterapiaa, chakrameditaatiota ja heiluri, joka tasapainottaa tai vahvistaa chakrojen toimintaa.

Chakrojen ja auran hoitaminen auttaa poistamaan energiatukoksia, tehostaa energioiden virtausta ja puhdistaa kehoasi. Hoito avaa turhia sidoksia ja ajatusmalleja, joilla ei ole enää merkitystä elämässäsi ja joista olet valmis luopumaan. Chakrahoito lisää itsetuntemustasi, selkeyttää elämääsi ja saa olon tuntumaan keskittyneemmäksi sekä maadoittuneemmaksi. Myös aura puhdistetaan.

Aura koostuu useista tasoista, jotka vaikuttavat keskenään ja ohjaavat energioita sisälle kehoon chakrajärjestelmäämme sekä vastavuoroisesti kehosta ulos. Aura ohjaa henkilön luomia asioita tai tunteita hänen elämäänsä. Aura toimii myös jatkuvassa vuorovaikutuksessa kehon chakrajärjestelmän kanssa sekä suodattimena henkilön ja universumin välillä.

Auran eli energiakehon tasot:
1. Eteerinen energiakeho (fyysisen ja eetterinen kehon energia)
2. Astraalikeho eli emotionaalinen, tunnekeho
3. Mentaalinen energiakeho eli ajatuskeho
4. Henkinen energiakeho eli sieluntaso (tietoisuus ja korkeampi minä yhdistyvät)

Energioitten suhteen olemme hyvin herkkiä. Muiden ihmisten tai ympäristön energiat voivat vaikuttaa olotilaamme, mikäli sallimme näin tapahtuvan. Myös vanhat energiat, jotka ovat kehossamme voivat sitoa positiivisten energioiden virtausta. Tämä ilmenee esimerkiksi levottomuutena, uupumisena, sairauksina, heikkona itsetuntona tai pelkoina, jopa karmallisina tunnelukkoina. Avain parempaan oloon lähtee kuitenkin sinusta, kun olet itse valmis muutokseen.

Vasta-aiheet: päihde- tai huumausaineet, mielialalääkitys sekä psyykelääkitys. Hoidon vaikutukset voivat olla arvaamattomia tällaisissa tapauksissa.

Viidennen ulottuvuuden chakrat:

 1. Maatähtichakra jalkojen alapuolella ja kaksi sivuchakraa jalkapohjissa muodostavat alaspäin osoittavan kolmion.
 2. Juurichakra sijaitsee häntäluun kohdalla
 3. Sakraalichakra sijaitsee navan alapuolella
 4. Napachakra sijaitsee lähellä napaa
 5. Solar pleksus chakra sijaitsee pallean kohdalla
 6. Sydänchakra sijaitsee rintakehällä
 7. Kurkkuchakra sijaitsee kurkun alueella
 8. Kolmas silmä chakra sijaitsee nenän yläpuolella, kulmakarvojen välissä
 9. Kruunuchakran sijaitsee päälaella
 10. Kausaalichakra sijaitsee uusimpien tietojen mukaan kruunuchakran yläpuolella
 11. Sielutähtichakra on noin 15 cm päälaen yläpuolella
 12. Tähtiporttichakra sijaitsee noin 30 cm pään yläpuolella

Enkelichakra sijaitsee ylhäällä otsalla, hiusrajan tuntumassa. Chakra avaa yhteyden enkeleihin ja muihin valonauttajiin.

“Voit myös kuvitella mielessäsi, kuinka nuo chakrat ovat kuin pystysuuntainen valojono kehosi sisällä. Voit kuvitella, miten sytytät yhden valon eli chakran kerrallaan palamaan. Tämä aktivoi chakroja ja herättää ne toimimaan luonnollisella tavalla.” Ote kirjasta: Ole se valo joka olet (Kirsi Ranto).