Chakrahoito (60 min)

Energiat maapallolla ovat alkaneet muuttua. Olemme siirtymässä uuteen aikaan, jossa kehomme ja chakramme muuttuvat näiden uusien taajuuksien myötä. Meille on annettu mahdollisuus ottaa käyttöömme 12 chakran järjestelmä henkisen kasvumme myötä. Kun oma henkinen kasvumme saavuttaa korkeamman tason, alamme aistia näitä avautuvia ylempiä chakroja. Samalla meille voimistuu tarve auttaa lähimmäisiä ja ympärillä olevia tahoja.

Miten Chakrahoito vaikuttaa

Chakrahoidossa puhdistetaan, aktivoidaan ja tasapainotetaan 12 chakraa. Chakroja voidaan puhdistaa ja vahvistaa värien, kivien ja hoitoöljyjen avulla. Hoitoihin kuuluu hengitykseen keskittymistä, jalokiviterapiaa, chakrameditaatiota ja heiluri, joka tasapainottaa tai vahvistaa chakrojen toimintaa.

Chakrojen ja auran hoitaminen auttaa poistamaan energiatukoksia, tehostaa energioiden virtausta ja puhdistaa kehoasi. Hoito avaa turhia sidoksia ja ajatusmalleja, joilla ei ole enää merkitystä elämässäsi ja joista olet valmis luopumaan. Chakrahoito lisää itsetuntemustasi, selkeyttää elämääsi ja saa olon tuntumaan keskittyneemmäksi sekä maadoittuneemmaksi. Myös aura puhdistetaan.

Aura koostuu useista tasoista, jotka vaikuttavat keskenään ja ohjaavat energioita sisälle kehoon chakrajärjestelmäämme sekä vastavuoroisesti kehosta ulos. Aura ohjaa henkilön luomia asioita tai tunteita hänen elämäänsä. Aura toimii myös jatkuvassa vuorovaikutuksessa kehon chakrajärjestelmän kanssa sekä suodattimena henkilön ja universumin välillä.

Auran eli energiakehon tasot:
1. Eteerinen energiakeho (fyysisen ja eetterinen kehon energia)
2. Astraalikeho eli emotionaalinen, tunnekeho
3. Mentaalinen energiakeho eli ajatuskeho
4. Henkinen energiakeho eli sieluntaso (tietoisuus ja korkeampi minä yhdistyvät)

Energioitten suhteen olemme hyvin herkkiä. Muiden ihmisten tai ympäristön energiat voivat vaikuttaa olotilaamme, mikäli sallimme näin tapahtuvan. Myös vanhat energiat, jotka ovat kehossamme voivat sitoa positiivisten energioiden virtausta. Tämä ilmenee esimerkiksi levottomuutena, uupumisena, sairauksina, heikkona itsetuntona tai pelkoina, jopa karmallisina tunnelukkoina. Avain parempaan oloon lähtee kuitenkin sinusta, kun olet itse valmis muutokseen.

Vasta-aiheet: päihde- tai huumausaineet, mielialalääkitys sekä psyykelääkitys. Hoidon vaikutukset voivat olla arvaamattomia tällaisissa tapauksissa.