Chakrahoito

Energia kulkee chakroihin aurakentän kautta. Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka kontrolloivat energian virtausta kehossamme. Chakrat avautuvat käyttöömme henkisen kasvumme myötä, kun meditoimme, puhdistamme ja tasapainotamme chakroja. Avain parempaan oloon lähtee kuitenkin sinusta, kun olet itse valmis muutokseen.

Chakrahoidossa puhdistetaan, aktivoidaan ja tasapainotetaan chakroja eri tavoin. Hoitoihin kuuluu hengitykseen keskittymistä, jalokiviterapiaa, chakrameditaatiota, eteerisiä öljyjä sekä heilurin maaginen osuus, joka puhdistaa, tasapainottaa tai vahvistaa chakrojen toimintaa. Hoidossa ollaan selällään hoitopöydällä, mukavat vaatteet yllä, pyyhkeen tai fleecepeiton alla.


Chakrahoito tehostaa energioiden virtausta ja puhdistaa kehoasi. Hoito avaa turhia sidoksia ja ajatusmalleja, joilla ei ole enää merkitystä elämässäsi ja joista olet valmis luopumaan. Chakrojen hoito tasapainottaa myös tunteet, kehon ja hormonit sekä tuo selkeyttä elämääsi. Hoito lisää itsetuntemustasi, selkeyttää elämääsi ja saa olon tuntumaan keskittyneemmäksi sekä maadoittuneemmaksi. Myös aura puhdistetaan.

Aura ja chakrat vaikuttavat toistensa toimintaan. Aura koostuu useista tasoista ja toimii jatkuvassa vuorovaikutuksessa kehon chakrajärjestelmän kanssa. Aura toimii suodattimena henkilön ja universumin välillä. Hoitoaika 60 min ja 90 min.


Auran eli energiakehon tasot:

1. Eteerinen energiakeho (fyysisen ja eetterinen kehon energia)
2. Astraalikeho eli emotionaalinen, tunnekeho
3. Mentaalinen energiakeho eli ajatuskeho
4. Spirituaalinen eli kausaalinen keho, sielutaso (tietoisuus ja korkeampi minä yhdistyvät)


Hoidon vasta-aiheet: päihde- tai huumausaineet, mielialalääkitys sekä psyykelääkitys. Hoidon vaikutukset voivat olla arvaamattomia tällaisissa tapauksissa.