Lahjakortit

Anna lahjaksi rentouttava hyvän olon hoito. Valitse hoito tai määritä lahjakortti haluamallesi summalle. Voit myös valita sarjakortin lahjan saajalle. Hemmottelua ja hyvää oloa, kukapa ei sellaista haluaisi! Tilaa lahjakortti puhelimitse tai sähköpostitse, helppoa ja vaivatonta. Lahjakortti hoitoihin on aina hyvä valinta. Huomioi tarjoukset etusivulta.

Lahjavinkkejä:
  • Avoin lahjakortti haluamallesi summalle
  • Hemmotteleva ja hoitava intialainen, ayurvedinen tai kiinalainen hoito (60-90 min)
  • Kehon hyvinvointia tuova vyöhyketerapia (60 min)
  • Mielenrauhaa, levollisuutta ja energiaa antava Reiki-, Chakra- tai Quantum Touch kvanttikosketushoito (60 min)
  • Rentouttava, kehoa ja ääreishermostoa hoitava, kipuja lievittävä hermoratahieronta (hoidot 90-120 min) tai hermoratahierontaa sisältävä rentoutushoito (60 min)
  • Kokonaisvaltaista hoitoa ja hemmottelua intialainen pää- ja jalkahieronta luomuöljyllä tai intialainen käsi- ja jalkahieronta luomuöljyllä (90 min)


Hoitohuoneen lahjakortit ovat voimassa 12 kk
Mikäli sinulla on kysyttävää lahjakortin voimassaoloajasta, ota rohkeasti yhteyttä!


Lahjakortin tilaus puhelimitse, sähköpostitse, postitse tai hoitohuoneelta haettuna

1. Tilaa puhelimitse soittamalla 044 5300563

2. Tilaa sähköpostitse hyvinvointiajailoa(at)luukku.com
Saat tulostettavan A4 lahjakortin sähköpostiisi, samoin laskutustiedot. Helppoa ja vaivatonta!

3. Tilaa korttipohjainen lahjakortti, joka lähetetään postitse. Lähetykseen lisätään kuluina 3 €, lasku samassa kirjekuoressa. Toiveittesi mukaan voin postittaa lahjakortin myös suoraan lahjan saajalle. Hyvä valinta, kun sinulla on aikaa.

4. Lahjakortin voi hakea myös hoitohuoneeltani yhdessä sopimana ajankohtana. Voit laittaa minulle viestiä toiveistasi, milloin haluaisit tulla lahjakortin hakemaan. Teen lahjakortin sinulle valmiiksi. Hoitohuoneella on maksupääte.Lahjakortteja hoitohuoneen hoitoihin saa myös Elämyslahjoilta