Lahjakortit


Hemmottelua kaipaavalle, nimipäivä- tai synttärisankarille, merkkipäivää viettävälle, kihlaparille tai kaasolle

Anna lahjaksi rentouttava hyvän olon hoito, avoin lahjakortti hemmotteluun, sarjakortti hyvinvointiin tai määritä lahjakortti haluamallesi summalle. Tilaa lahjakortti hoitohuoneelta puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös ostaa avoimen lahjakortin Elämyslahjojen kautta. Lahjakortti hoitoihin on aina hyvä valinta!

Tilaa lahjakortit hoitohuoneelta

Valitse hoito tai anna avoin lahjakortti, jolloin lahjan saaja voi valita itselleen mieluisimman hoidon. Voit myös valita sarjakortin lahjan saajalle. Hemmottelua ja hyvää oloa, kukapa ei sellaista haluaisi! Huomioi tarjoukset etusivulta.

1. Tilaa puhelimitse 044 5300563

2. Tilaa sähköpostitse hyvinvointiajailoa(at)luukku.com ja saat tulostettavan A4 lahjakortin ja laskutustiedot sähköpostiisi. Helppoa ja vaivatonta!

3. Lahjakortin voi hakea myös hoitohuoneeltani yhdessä sopimana ajankohtana.
Voit laittaa minulle viestiä toiveistasi, milloin haluaisit tulla lahjakortin hakemaan. Teen lahjakortin sinulle valmiiksi. Hoitohuoneellaon maksupääte.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk

Tervetuloa rentoutumaan hoitohuoneelle!


Elämyslahjojen lahjakortit

Osta Avoin lahjakortti hoitoihini Elämyslahjoilta

Valitse lahjaksi avoin lahjakortti hemmotteluun ja hyvinvointiin. Maksa ostos, helppoa ja vaivatonta. Avoin lahjakortti käy maksusta hoitoihin ja suosittuihin sarjakortteihin. Lahjakortti on aina hyvä valinta ja tuo iloa lahjansaajalle!

Lahjansaaja

Lahjakorttihoitoa varatessa ilmoita samalla lahjakortin koodi (numero/ kirjainsarja). Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin varataan sinulle mieluinen hoitoaika. Tervetuloa hemmotteleviin ja hoitaviin hoitoihin!