Lahjakortit

Läheiselle, päivänsankarille, nimi- tai syntymäpäivälahjaksi, merkkipäivää viettävälle, hemmottelua kaipaavalle

Anna lahjaksi rentouttava hoito, avoin lahjakortti hemmotteluun ja hyvinvointiin tai määritä lahjakortti haluamallesi summalle. Tilaa lahjakortit puhelimitse, sähköpostitse tai osta Elämyslahjojen kautta. Lahjakortti hoitoihin on aina hyvä valinta!

Tilaa lahjakortit hoitohuoneelta

Valitse hoito tai anna avoin lahjakortti, jolloin lahjan saaja voi valita itselleen mieluisimman hoidon. Voit myös valita sarjakortin lahjan saajalle. Hemmottelua ja hyvää oloa, kukapa ei sellaista haluaisi! Huomioi tarjoukset etusivulta.

1. Tilaa puhelimitse 044 5300563

2. Tilaa sähköpostitse hyvinvointiajailoa(at)luukku.com ja saat tulostettavan A4 lahjakortin ja laskutustiedot sähköpostiisi. Helppoa ja vaivatonta!

3. Tilaa korttipohjainen lahjakortti, joka lähetetään postitse. Lähetykseen lisätään kuluina 3 €, lasku samassa kirjekuoressa. Hyvä valinta, kun sinulla on aikaa.

4. Lahjakortin voi hakea myös hoitohuoneeltani yhdessä sopimana ajankohtana. Voit laittaa minulle viestiä toiveistasi, milloin haluaisit tulla lahjakortin hakemaan. Teen lahjakortin sinulle valmiiksi. Hoitohuoneella on maksupääte.

Hoitohuoneen lahjakortit ovat voimassa 12 kk

Tervetuloa rentoutumaan hoitohuoneelle!


Elämyslahjojen lahjakortit

Voit myös ostaa hemmottelevia hoitoja Elämyslahjoilta

Valitse jokin hoito tai anna avoin lahjakortti. Maksa ostos, helppoa ja vaivatonta!

Lahjakorttihoitoa hoitohuoneelta varatessa ilmoita samalla saamasi lahjakortin koodi (numero/ kirjainsarja).