Lahjakortit

Anna lahjaksi rentouttava hyvän olon hoito. Valitse hoito tai määritä lahjakortti haluamallesi summalle. Voit myös valita sarjakortin lahjan saajalle. Hemmottelua ja hyvää oloa, kukapa ei sellaista haluaisi! Tilaa puhelimitse tai sähköpostitse, helppoa ja vaivatonta.


Lahjavinkkejä

  • Avoin lahjakortti esim. 60 min hoitoihin tai tietylle summalle
  • Hemmotteleva ja hoitava intialainen tai ayurvedinen hoito (60 min)
  • Lihasjännityksiin, stressioireisiin, aineenvaihduntaan sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen Rentoutushoito, Vyöhyketerapia, Intialainen ylävartalohieronta ja Stressihieronta (60 min)
  • Mielenrauhaa, levollisuutta ja energiaa antava Chakrahoito, Reiki-energiahoito tai Quantum Touch kvanttikosketushoito (60 min)
  • Rentouttava, kehoa ja ääreishermostoa hoitava hermoratahieronta (90 min, 120 min)
  • Kokonaisvaltaista hemmottelua: FaceLift, kohottava kasvo- ja päähieronta (75 min), intialainen päähieronta ja jalkahieronta luomuöljyllä (90 min), intialainen päähieronta ja käsihieronta luomuöljyllä (90 min) sekä intialainen jalka- ja käsihieronta luomuöljyllä (90 min)

Lahjakortti hoitoihin on aina hyvä valinta!


Hoitohuoneen lahjakortit ovat voimassa 12 kk.
Mikäli sinulla on kysyttävää tai toiveita lahjakortin voimassaoloajasta, ota rohkeasti yhteyttä!Valitse tilaus sähköpostitse, lahjakortti postitse tai hoitohuoneelta haettuna

1. Sähköpostitse lähetetty lahjakortti (tulostettava A4 lahjakortti) on helppo valinta kiireiselle. Saat samalla laskutustiedot sähköpostin mukana. Helppoa ja vaivatonta!

2. Postitse lähetetty korttipohjainen lahjakortti. Lähetykseen lisätään kuluina 2,50 €, lasku samassa kirjekuoressa. Toiveittesi mukaan voin postittaa lahjakortin myös suoraan lahjan saajalle (tällöin saat laskutustiedot sähköpostitse). Hyvä valinta, kun sinulla on aikaa.

3. Lahjakortin voi hakea myös hoitohuoneeltani yhdessä sopimana ajankohtana. Voit laittaa minulle viestiä toiveistasi, milloin haluaisit tulla lahjakortin hakemaan. Teen lahjakortin sinulle valmiiksi. Hoitohuoneella on maksupääte.


Soita p. 044 5300563 tai
tilaa sähköpostitse: hyvinvointiajailoa(at)luukku.com


Lahjakortteja hoitohuoneen hoitoihin saa myös Elämyslahjoilta