Lahjakortit

Yllätä läheisesi iloisesti. Anna hänelle lahjaksi rentouttava hyvän olon hoito. Valitse hoito tai anna avoin lahjakortti, jolloin lahjan saaja voi valita itselleen mieluisimman hoidon tai hoidot. Voit myös valita sarjakortin lahjan saajalle. Hemmottelua ja hyvää oloa, kukapa ei sellaista haluaisi! Tilaa lahja- ja sarjakortit puhelimitse tai sähköpostitse, tilaaminen on helppoa ja vaivatonta.


Lahjavinkkejä

  • Avoin lahjakortti vaikkapa 52 €-100 €, jolloin lahjan saaja voi valita itselleen mieluisimmat hoidot
  • Kehoa monipuolisesti hoitava: Intialainen, ayurvedinen tai kiinalainen hoito (60 min)
  • Lihasjännityksiin, stressioireisiin, aineenvaihduntaan sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen: Rentoutushoito, vyöhyketerapia, intialainen ylävartalohieronta ja stressihieronta (60 min)
  • Mielenrauhaa, levollisuutta ja energiaa: Quantum Touch kvanttikosketushoito, chakrahoito ja reiki-energiahoito (60 min)
  • Rentouttava, kehoa ja ääreishermostoa hoitava, kipuja lievittävä hermoratahieronta (90 min, 120 min)
  • Kokonaisvaltaista hemmottelua: FaceLift, kohottava kasvo- ja päähieronta (75 min), intialainen pää- ja jalkahieronta luomuöljyllä tai intialainen jalka- ja käsihieronta luomuöljyllä (90 min)

Lahjakortti hoitoihin on aina hyvä valinta!


Hoitohuoneen lahjakortit ovat voimassa 12 kk. Korona-aikana pitempään.
Mikäli sinulla on kysyttävää tai toiveita lahjakortin voimassaoloajasta, ota rohkeasti yhteyttä!Valitse tilaus sähköpostitse, lahjakortti postitse tai hoitohuoneelta haettuna

1. Sähköpostitse lähetetty lahjakortti (tulostettava A4 lahjakortti) on helppo valinta kiireiselle. Saat samalla laskutustiedot sähköpostin mukana. Helppoa ja vaivatonta!

2. Postitse lähetetty korttipohjainen lahjakortti. Lähetykseen lisätään kuluina 2,50 €, lasku samassa kirjekuoressa. Toiveittesi mukaan voin postittaa lahjakortin myös suoraan lahjan saajalle (tällöin saat laskutustiedot sähköpostitse). Hyvä valinta, kun sinulla on aikaa.

3. Lahjakortin voi hakea myös hoitohuoneeltani yhdessä sopimana ajankohtana. Voit laittaa minulle viestiä toiveistasi, milloin haluaisit tulla lahjakortin hakemaan. Teen lahjakortin sinulle valmiiksi. Hoitohuoneella on maksupääte.


Soita p. 044 5300563 tai
tilaa sähköpostitse: hyvinvointiajailoa(at)luukku.com


Lahjakortteja hoitohuoneen hoitoihin saa myös Elämyslahjoilta