Lahjakortit


Tilaa lahjakortit hoitohuoneelta, osta Gifti-lahjakorttikaupasta tai Elämyslahjojen kautta. Hemmottele myös itseäsi. Lahjakortti hoitoihin on aina hyvä valinta!

Ystävänpäivä 14.2.

Tilaa lahjakortti hoitohuoneelta

Anna lahjaksi rentouttava hyvän olon hoito, avoin lahjakortti hyvinvointiin tai määritä lahjakortti haluamallesi summalle. Voit myös valita sarjakortin lahjan saajalle. Hemmottelua ja hyvää oloa, kukapa ei sellaista haluaisi! Lahjakortti hoitoihin on aina hyvä valinta. Hoitohuoneen lahjakortit ovat voimassa 12 kk. Huomioi kampanja etusivulla!

1. Tilaa puhelimitse 044 5300563

2. Tilaa sähköpostitse hyvinvointiajailoa(at)luukku.com ja saat tulostettavan A4 lahjakortin ja laskutustiedot sähköpostiisi. Helppoa ja vaivatonta!

3. Tilaa korttipohjainen lahjakortti, joka lähetetään postitse. Lähetykseen lisätään kuluina 3 €, lasku samassa kirjekuoressa. Hyvä valinta, kun sinulla on aikaa.

4. Lahjakortin voi hakea myös hoitohuoneeltani yhdessä sopimana ajankohtana. Voit laittaa minulle viestiä toiveistasi, milloin haluaisit tulla lahjakortin hakemaan. Teen lahjakortin sinulle valmiiksi. Hoitohuoneella on maksupääte.

Osta lahjakortti Gifti-lahjakorttikaupasta

Valitse lahjakortti ja maksa verkossa, helppoa ja vaivatonta! Saat lahjakortin heti sähköpostiisi. Kortin voi tulostaa tai lähettää sähköisenä lahjansaajalle. Voit lisätä lahjakorttiin oman onnitteluviestin. Gifti-shop on helppo ja nopea valinta hankkia lahjakortteja ympäri vuorokauden. Hemmottele vaikkapa itseäsi ja tule rentoutumaan hoitohuoneelle!

Siirry tästä ostoksille Gifti-lahjakorttikauppaan

HUOM! Gifti-lahjakortit ovat voimassa 6 kk. Mahdollisesta lisäajasta on sovittava lahjakortin voimassaoloaikana. Kaikki Giftin lahjakortit ovat normaalihintaisia. Opiskelija- ja eläkealennukset tai tarjoukset eivät ole yhdistettävissä lahjakorttien ostoon.


Elämyslahjojen lahjakortit

Voit ostaa hemmottelevia hoitoja myös

Valitse avoin lahjakortti tai mieluinen hoito ja maksa ostos. Lahjakortit ovat normaalihintaisia. Kun varaat lahjakorttihoitoa, ilmoita hoitoa varatessa myös saatu koodi (numero/ kirjainsarja).