Lahjakortit


Anna lahjaksi rentouttava hyvän olon hoito. Valitse hoito tai määritä lahjakortti haluamallesi summalle. Voit myös valita sarjakortin lahjan saajalle. Hemmottelua ja hyvää oloa, kukapa ei sellaista haluaisi! Tilaa puhelimitse tai sähköpostitse, helppoa ja vaivatonta.

Lahjavinkkejä:

  • Avoin lahjakortti haluamallesi summalle
  • Hemmotteleva ja hoitava intialainen tai ayurvedinen hoito (valitse mieluinen hoito listalta)
  • Kehon hyvinvointia tuova vyöhyketerapia (60 min)
  • Mielenrauhaa, levollisuutta ja energiaa antava Reiki-, Chakra- tai Quantum Touch kvanttikosketushoito (hoitoaika 60 min)
  • Rentouttava ja kehoa hoitava hermoratahieronta (hoidot 90 min tai 120 min)
  • Kokonaisvaltaista hemmottelua yhdistelmähoidolla esim. FaceLift, kohottava kasvo- ja päähieronta (75 min) tai intialainen päähieronta- ja jalkahieronta hoitoöljyllä (hoitoaika 90 min)

Kaikki hoitohuoneen lahjakortit ovat voimassa 12 kk, korona-aikana pitempään


Valitse tilaus sähköpostitse, lahjakortti postitse tai hoitohuoneelta haettuna:

1. Sähköpostitse lähetetty lahjakortti (tulostettava A4 lahjakortti) on helppo valinta kiireiselle. Saat samalla laskutustiedot sähköpostin mukana. Helppoa ja vaivatonta!

2. Postitse lähetetty korttipohjainen lahjakortti. Lähetykseen lisätään kuluina 2,50 €, lasku samassa kirjekuoressa. Toiveittesi mukaan voin postittaa lahjakortin myös suoraan lahjan saajalle (tällöin saat laskutustiedot sähköpostitse). Hyvä valinta, kun sinulla on aikaa.

3. Lahjakortin voi hakea myös hoitohuoneeltani yhdessä sopimana ajankohtana. Voit laittaa minulle viestiä toiveistasi, milloin haluaisit tulla lahjakortin hakemaan. Teen sen sinulle valmiiksi. Hoitohuoneella on maksupääte.


Soita p. 044 5300563 tai
tilaa sähköpostitse: hyvinvointiajailoa(at)luukku.com


Lahjakortteja hoitohuoneen hoitoihin saa myös Elämyslahjoilta


Lahjakortti hoitoihin on aina hyvä lahjavalinta!