Reiki-hoito (60 min)

Energiahoito tarkoittaa energian välityksellä hoitamista. Olemme kaikki energiaa, koko maailmankaikkeus. Kaikki rakentuu eri taajuuksilla värähtelevästä energiasta, jota on meissä ihmisissä, eläimissä, esineissä ja ympärillämme olevassa ilmakehässä.

Jokaisella ihmisellä on oma värähtelytaajuus, jokainen ajatus värähtelee omalla taajuudellaan. Mitä korkeammat värähtelyt, sitä parempi se on terveydellemme ja hyvinvoinnillemme. Hyvin toimiva energiajärjestelmä ja korkeat värähtelyt vahvistavat immuunijärjestelmäämme sekä antavat vastustuskykyä.


"Kaikki aine on energiaa"
Albert Einstein


Reiki-hoito 12 chakraa

Haluatko rentoutua, olla jännittämättä tulevia, huomata uuden avoimemman asenteen elämässäsi,
nukkua rauhallisemmin, olla oma itsesi ja saavuttaa elämäniloa?

Reiki on japanilainen Mikao Usuin (1865–1926) kehittämä hoitomuoto. Reikillä tarkoitetaan universaalia, maailmankaikkeudellista elämänenergiaa. Idässä tämä energia tunnetaan nimillä chi, ki tai prana. Reiki on yksi laajimmin levinneistä luonnonmukaisista hoitomuodoista. Hoito on riippumaton elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä. Uusien energiataajuuksien ja henkisen kasvumme myötä meille on annettu mahdollisuus ottaa käyttöömme 12 chakran järjestelmä (entisen 7 järjestelmän tilalle). Reiki-hoidon myötä yhteys sisimpään olemuksemme avautuu, vahvistuu, henkinen kasvumme nopeutuu, elämän runsaus sekä mahdollisuudet tulevat paremmin esille. Hoidossa kanavoin sinulle energiaa kehosi tarpeen mukaisesti.

Reiki-hoito ja chakrat

Kehossamme on energiakeskuksia eli chakroja, jotka toimivat energian vastaanottimina, muuntajina ja jakajina. Näiden energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme sekä energiakenttämme hyvinvointiin.
Jokainen chakra toimii myös sitä vastaavan emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen energian keskuksena. Chakroilla on siis suora, välitön vaikutus jokapäiväiseen elämäämme. Useimmilla nämä energiakanavat saattavat olla tukossa kiireisen elämäntyylin, stressioireiden, sairauden tai elämän muutosten vuoksi. Reiki-hoito avaa energiatukkeumia, täyttää uudelleen energiavarastomme, rentouttaa, antaa levollisuutta ja elämäniloa.

Hoidossa hoidettava lepää vaatteet päällä hoitopöydällä, taustalla soi rentouttava musiikki. Hoitaja kanavoi käsiensä kautta energiaa, koko keho hoidetaan. Hoidossa voi tuntua väreilyä, lämmön tunnetta, kihelmöintiä ja värejä. Hoito tuntuu rentouttavalta ja monet saattavat torkahtaa hoidon aikana.

Useimmiten reikiä käytetään erilaisiin stressioireisiin, väsymykseen, levottomuuteen, ahdistukseen, jännittämiseen ja mielialan vaihteluihin, pelkotiloihin, sydän sairauksiin, voimakkaisiin tunnetiloihin, burn out tilaan tai erilaisiin elämän muutoksiin.

Reiki auttaa hiljentymään ja kuuntelemaan sisäisen intuition ääntä. Hoidot vahvistavat itsetuntoa ja auttavat tuomaan esille luovuutta, vahvuuksia ja mahdollisuuksia elämän suhteen. Energiatasapainon palauduttua keho on henkisesti ja fyysisesti tasapainossa. Hoito sopii kaikille, myös raskaana oleville!


Reiki-hoito kaukohoitona (30 min)

Kaukoreikihoidossa kanavoin sinulle tätä universaalia elämän energiaa. Hoito täyttää energiavarastosi ja rentouttaa kehoasi. Sinun tulee vain löytää rauhallinen paikka, jossa voit rentoutua.
  • Ennen hoitoa kerron sinulle tarkemmin hoitotapahtumasta. Samalla sovimme hoito- ja palautekeskustelu ajan. Mikäli haluat, voidaan viestitellä myös WhatsApp`lla.
  • Etsi kotonta rauhallinen paikka, jossa voit rentoutua hoidon aikana. Kietoudu lämpimän peiton alle, sulje silmät ja ota vastaan sinulle kanavoitu energiahoito. Kehosi määrittelee sinulle kanavoidun hoidon tarpeen.

VINKKI: Joskus hoidon jälkeen on kiva jäädä vielä rentoutumaan vuoteelle, siksi monet valitsevat palautekeskustelun vasta noin tunnin kuluttua hoidosta. Reiki-hoito rentouttaa kehoa, useat jopa torkahtavat hoidon aikana. Kuten muissakin hoidoissa, myös kaukoreikin jälkeen on hyvä juoda vettä kehon palautumisen vuoksi.

Hoidon hinta 30 €

Ajanvaraukset (ma-pe) tekstiviestillä p. 044 5300563 tai sähköpostitse. Samassa yhteydessä annan myös maksutiedot.

Jokainen hengenveto, jokainen askel voi olla rauhan, ilon ja tyyneyden täyttämä.
On vain oltava hereillä ja elävänä juuri tässä hetkessä.

Thich Nhat HanhKatso, sitä ei voi nähdä – se on muodoton.
Kuuntele, sitä ei voi kuunnella – se on äänetön.
Tartu, sitä ei voi pidellä – se on aineeton.


Laotse, taolaisuuden isä (kuvasi universaalia elämänenergiaa yli 2500 vuotta sitten)