Reiki-energiahoito

Haluatko rentoutua, olla jännittämättä tulevia,
huomata uuden avoimemman asenteen elämässäsi,
nukkua rauhallisemmin, olla oma itsesi ja saavuttaa elämäniloa?

Kaikki aine on energiaa
-Albert Einstein

Reikistä energiaa ja tasapainoa

Reiki tulee japanin sanoista rei (henki) ja ki (voima), jotka yhdessä tarkoittavat universaalia, maailmankaikkeudellista elämänenergiaa. Idässä tämä energia tunnetaan nimillä chi, ki tai prana. Reiki on japanilaisen Mikao Usuin kehittämä menetelmä 1920 luvun alussa. Usui tarkoitti menetelmän fyysisten, emotionaalisten ja henkisten sairauksien hoitoon, yleisen hyvinvoinnin edistämiseen sekä ylläpitämiseen. Reikihoitoa käytetään Englannissa ja USA:ssa monissa sairaaloissa esimerkiksi ennen tai jälkeen leikkauksen. Reiki on riippumaton elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä. Hoito sopii kaikille.

Reiki-energiaa välitetään chakroihin ja keholle hoitajan käsien kautta. Chakrat toimivat ihmisen energiajärjestelmässä energian vastaanottimina, muuntajina ja jakajina. Jokainen chakra toimii myös sitä vastaavan emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen energian keskuksena. Kun avaamme, puhdistamme ja vahvistamme chakrojamme, yhteys sisimpään olemuksemme avautuu, vahvistuu, henkinen kasvu nopeutuu, elämän runsaus sekä mahdollisuudet tulevat paremmin esille.

Hoidossa hoidettava lepää vaatteet päällä hoitopöydällä, taustalla soi rentouttava musiikki. Hoidon aikana voi tuntua väreilyä, lämmön/viileyden tunnetta, kihelmöintiä tai pistelyä iholla, lisäksi voit nähdä värejä. Hoito tuntuu rentouttavalta ja monet saattavat torkahtaa hoidon aikana.

Useinmiten reikiä käytetään erilaisiin stressioireisiin, väsymykseen, levottomuuteen, ahdistukseen, jännittämiseen ja mielialan vaihteluihin, pelkotiloihin, kroonisiin sairauksiin, voimakkaisiin tunnetiloihin tai elämän muutoksiin. Hoito avaa energiatukkeumia, antaa energiaa, rentouttaa, tuo levollisuutta elämään, vahvistaa itsetuntoa ja auttaa meitä löytämään omat vahvuutemme. Energiatasapainon palauduttua keho on henkisesti ja fyysisesti tasapainossa.

Chakrat:

 1. Maatähtichakra jalkojen alapuolella ja kaksi sivuchakraa jalkapohjissa
 2. Juurichakra sijaitsee häntäluun kohdalla
 3. Sakraalichakra sijaitsee navan alapuolella
 4. Napachakra sijaitsee lähellä napaa
 5. Solar pleksus chakra sijaitsee pallean kohdalla
 6. Sydänchakra sijaitsee rintakehällä
 7. Kurkkuchakra sijaitsee kurkun alueella
 8. Kolmas silmä chakra sijaitsee kulmakarvojen välissä
 9. Kruunuchakran sijaitsee päälaella
 10. Kausaalichakra sijaitsee uusimpien tietojen mukaan kruunuchakran yläpuolella
 11. Sielutähtichakra on noin 15 cm päälaen yläpuolella
 12. Tähtiporttichakra sijaitsee noin 30 cm pään yläpuolella

Reiki-energiahoito myös kaukohoitona

Olemme kaikki energiaa, koko maailmankaikkeus. Kaikki rakentuu eri taajuuksilla värähtelevästä energiasta. Reiki-hoidossa kanavoin sinulle tätä universaalia elämän energiaa kaukohoitona. Hoito rentouttaa kehoasi, antaa energiaa ja tasapainoa. Sinun tulee vain löytää rauhallinen paikka kotona, jossa voit rentoutua. Kietoudu lämpimän peiton alle, sulje silmät ja ota vastaan sinulle kanavoitu energiahoito. Kehosi määrittelee hoidon tarpeen.

Ennen hoitoa kerron sinulle hoitotapahtumasta tarkemmin puhelimitse tai sähköpostilla. Samalla voimme sopia palautekeskustelu ajan, mikäli haluat (suositeltavaa). Hoitoaika 30 min/ 30 € (varaa hoitoon 40-60 min). Ajanvarauksen yhteydessä saat maksutiedot.


Ajanvaraus p. 044 5300563 (ma-pe) tai sähköpostitse: hyvinvointiajailoa(at)luukku.com.

Vinkki: Joskus hoidon jälkeen on kiva jäädä vielä rentoutumaan vuoteelle, siksi monet valitsevat palautekeskustelun vasta noin tunnin kuluttua hoidosta. Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä kehon palautumisen vuoksi.


Lue asiakkaiden hoitokokemuksia kaukoreikistäKatso, sitä ei voi nähdä – se on muodoton.
Kuuntele, sitä ei voi kuunnella – se on äänetön.
Tartu, sitä ei voi pidellä – se on aineeton.

-Laotse, taolaisuuden isä (kuvasi universaalia elämänenergiaa yli 2500 vuotta sitten)