Reiki-hoito (60 min)

Energiahoito tarkoittaa energian välityksellä hoitamista. Olemme kaikki energiaa, koko maailmankaikkeus. Kaikki rakentuu eri taajuuksilla värähtelevästä energiasta, jota on meissä ihmisissä, eläimissä, esineissä ja ympärillämme olevassa ilmakehässä.

Jokaisella ihmisellä on oma värähtelytaajuus, jokainen ajatus värähtelee omalla taajuudellaan. Mitä korkeammat värähtelyt, sitä parempi se on terveydellemme ja hyvinvoinnillemme. Hyvin toimiva energiajärjestelmä ja korkeat värähtelyt vahvistavat immuunijärjestelmäämme sekä antavat vastustuskykyä.


"Kaikki aine on energiaa"
Albert Einstein


Reiki-hoito 12 chakraa

Haluatko rentoutua, olla jännittämättä tulevia, huomata uuden avoimemman asenteen elämässäsi,
nukkua rauhallisemmin, olla oma itsesi ja saavuttaa elämäniloa?

Reiki on japanilainen Mikao Usuin (1865–1926) kehittämä hoitomuoto. Reikillä tarkoitetaan universaalia, maailmankaikkeudellista elämänenergiaa. Idässä tämä energia tunnetaan nimillä chi, ki tai prana. Reiki on yksi laajimmin levinneistä luonnonmukaisista hoitomuodoista. Hoito on riippumaton elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä. Uusien energiataajuuksien ja henkisen kasvumme myötä meille on annettu mahdollisuus ottaa käyttöömme 12 chakran järjestelmä (entisen 7 järjestelmän tilalle).

Miten Reiki-hoito vaikuttaa

Kehossamme on energiakeskuksia eli chakroja, jotka toimivat energian vastaanottimina, muuntajina ja jakajina. Näiden energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme sekä energiakenttämme hyvinvointiin. Useimmilla nämä energiakanavat saattavat olla tukossa kiireisen elämäntyylin, stressin tai sairauden vuoksi. Reiki-hoito avaa energiatukkeumia ja täyttää uudelleen energiavarastomme, rentouttaa ja antaa levollisuutta elämään.

Hoidossa kanavoin sinulle tätä universaalia energiaa kehosi tarpeen mukaisesti. Hoidossa lepäät vaatteet päällä hoitopöydällä fleecepeiton alla, taustalla soi usein rentouttava musiikki. Koko keho hoidetaan.

Useimmiten reikiä käytetään erilaisiin stressioireisiin, lihaskireyksiin, väsymykseen, levottomuuteen, ahdistukseen, jännittämiseen, mielialan vaihteluihin, pelkotiloihin, voimakkaisiin tunnetiloihin tai elämän muutoksiin. Hoito tuntuu rentouttavalta ja monet saattavat torkahtaa hoidon aikana.

Reiki herkistää myös kykyä kuunnella sisäisen intuition ääntä sekä lisää elämänilon, harmonian ja luovuuden lisääntymisen elämässämme. Reiki auttaa hiljentymään ja kuuntelemaan sisimpäämme. Hoidot tuovat esille omia vahvuuksiasi ja mahdollisuuksia elämän suhteen. Energiatasapainon palauduttua keho on henkisesti ja fyysisesti tasapainossa. Hoito sopii kaikille, myös raskaana oleville!


Reiki-hoito kaukohoitona (30 min)

Olemme kaikki energiaa, koko maailmankaikkeus. Kaikki rakentuu eri taajuuksilla värähtelevästä energiasta. Kaukoreikihoidossa kanavoin sinulle tätä universaalia elämän energiaa. Hoito täyttää energiavarastosi ja rentouttaa kehoasi. Sinun tulee vain löytää rauhallinen paikka, jossa voit rentoutua.
  • Ennen hoitoa soitan sinulle lyhyen puhelun tai sovimme sähköpostilla hoito- ja palautekeskustelu ajan. Mikäli haluat, voidaan viestitellä myös WhatsApp`lla. Samalla kerron sinulle tarkemmin hoitotapahtumasta.
  • Etsi kotonta rauhallinen paikka, jossa voit rentoutua hoidon aikana. Kietoudu lämpimän peiton alle, sulje silmät ja ota vastaan sinulle kanavoitu energiahoito. Kehosi määrittelee sinulle kanavoidun hoidon tarpeen.
  • Hoidon jälkeen soitan sinulle kuullakseni tuntemuksiasi tai laitan sähköpostia toiveesi mukaisesti.

VINKKI: Joskus hoidon jälkeen on kiva jäädä vielä rentoutumaan vuoteelle, siksi monet valitsevat palautekeskustelun vasta noin tunnin kuluttua hoidosta. Reiki-hoito rentouttaa kehoa, useat jopa torkahtavat hoidon aikana. Kuten muissakin hoidoissa, myös kaukoreikin jälkeen on hyvä juoda vettä kehon palautumisen vuoksi.

Hoidon hinta 30 €

Ajanvaraukset (ma-pe) tekstiviestillä p. 044 5300563 tai sähköpostitse. Samassa yhteydessä annan myös maksutiedot ja kerron hoidosta tarkemmin.

Jokainen hengenveto, jokainen askel voi olla rauhan, ilon ja tyyneyden täyttämä.
On vain oltava hereillä ja elävänä juuri tässä hetkessä.

Thich Nhat HanhKatso, sitä ei voi nähdä – se on muodoton.
Kuuntele, sitä ei voi kuunnella – se on äänetön.
Tartu, sitä ei voi pidellä – se on aineeton.


Laotse, taolaisuuden isä (kuvasi universaalia elämänenergiaa yli 2500 vuotta sitten)