Reiki-hoito (60 min)

Energiahoito tarkoittaa energian välityksellä hoitamista. Olemme kaikki energiaa, koko maailmankaikkeus. Kaikki rakentuu eri taajuuksilla värähtelevästä energiasta, jota on meissä ihmisissä, eläimissä, esineissä ja ympärillämme olevassa ilmakehässä.

Jokaisella ihmisellä on oma värähtelytaajuus, jokainen ajatus värähtelee omalla taajuudellaan. Mitä korkeammat värähtelyt, sitä parempi se on terveydellemme ja hyvinvoinnillemme. Hyvin toimiva energiajärjestelmä ja korkeat värähtelyt vahvistavat immuunijärjestelmäämme sekä antavat vastustuskykyä sairauksia vastaan.


"Kaikki aine on energiaa"
Albert Einstein


Reiki-hoito 12 chakraa

Reiki on japanilainen Mikao Usuin (1865–1926) kehittämä hoitomuoto. Suomessa reiki-menetelmää on opetettu vuodesta 1985 lähtien. Reikillä tarkoitetaan universaalia, maailmankaikkeudellista elämänenergiaa. Idässä tämä energia tunnetaan nimillä chi, ki tai prana.

Reiki on yksi laajimmin levinneistä luonnonmukaisista hoitomuodoista. Hoito on riippumaton elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä. Uusien energiataajuuksien ja henkisen kasvumme myötä meille on annettu mahdollisuus ottaa käyttöömme 12 chakran järjestelmä (entisen 7 järjestelmän tilalle).

Miten Reiki-hoito vaikuttaa

Kehossamme on energiakeskuksia eli chakroja, jotka toimivat energian vastaanottimina, muuntajina ja jakajina. Näiden energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme sekä energiakenttämme hyvinvointiin.

Useimmilla nämä energiakanavat saattavat olla tukossa mm. kiireisen elämäntyylin, stressin tai sairauden vuoksi. Reiki-hoito avaa energiatukkeumia ja täyttää uudelleen energiavarastomme. Reiki edistää sekä fyysistä että psyykkistä terveyttämme,

Hoidossa hoitaja kanavoi energiaa hoidettavan tarpeen mukaisesti. Hoidettava lepää vaatteet päällä hoitopöydällä fleecepeiton alla, taustalla on rentouttava musiikki. Koko keho hoidetaan.

Useimmiten reikiä käytetään erilaisiin stressioireisiin, lihaskireyksiin, väsymykseen, levottomuuteen, ahdistukseen, jännittämiseen, mielialan vaihteluihin, pelkotiloihin, voimakkaisiin tunnetiloihin tai elämän muutoksiin. Reiki avaa energiatukkeumia, rentouttaa ja antaa levollisuutta elämään.

Reiki herkistää myös kykyä kuunnella sisäisen intuition ääntä sekä lisää elämänilon, harmonian ja luovuuden lisääntymisen elämässämme. Reiki auttaa meitä hiljentymään ja kuuntelemaan sisimpäämme. Hoidot tuovat esille omia vahvuuksiasi ja mahdollisuuksia elämän suhteen. Energiatasapainon palauduttua keho on henkisesti ja fyysisesti tasapainossa. Hoito sopii kaikille, myös raskaana oleville!

Kaukoreiki

Olemme kaikki energiaa, koko maailmankaikkeus. Kaikki rakentuu eri taajuuksilla värähtelevästä energiasta, jokaisella ihmisellä on oma värähtelytaajuus ja jokainen ajatus värähtelee omalla taajuudellaan. Kaukoreikissä hoitaja kanavoi universaalia elämänenergiaa (15-20 min hoito). Asiakas voi olla missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Sinulla pitää olla vain rauhallinen paikka, jossa voit rauhassa rentoutua. Kaukoreiki rentouttaa ja tasapainottaa kehoa.