Hoidot ja hieronnat

Luontaishoidoilla hyvää oloa ja harmoniaa

Erilaisia hierontoja on käytetty tuhansia vuosia monissa kulttuureissa. Jo Aristoteles aikoinaan katsoi fyysisen kosketuksen olevan olennaisimman viidestä aisteistamme. Kosketusaisti kehittyy ensimmäisenä ja säilyy pisimpään, iho on suurin aistinelin.

Kosketus hierontana on rauhoittavan oksitosiinin lähde

Tutkimuksissa oksitosiini on mitä parhain lääke stressiperäisiin oireisiin. Kevyt kosketushieronta antaa hyvän olon tunnetta, lievittää kipua ja ahdistusta sekä vähentää stressireaktioita. Oksitosiini vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja ruuansulatusta, alentaa verenpainetta, laskee sydämen sykettä ja vähentää stressihormonin määrää. Jo yksi hoitokerta tuo hyvää oloa ja harmoniaa. Kokeile, mikä hoito sopii sinulle parhaiten!

Intialaiset ja ayurveda hoidot (60 min)

 • Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta
 • Ayurvedinen selän, käsivarsien ja pään hieronta
 • FaceLift, ayurvedinen kohottava kasvohieronta ja päähieronta
 • Intialainen jalkahieronta (perustuu ayurvedaan ja refleksologiaan/vyöhyketerapiaan)
 • Intialainen päähieronta hoitopöydällä (60 min, 45 min)
 • Intialainen päähieronta hoitopöydällä sekä käsivarsien & käsien hieronta hoitoöljyllä
 • Intialainen ylävartalohieronta
 • Stressihieronta

Intialaiset- ja ayurveda hoidot auttavat päänsärkyyn, silmien rasitukseen, niskojen ja hartioiden lihasjännityksiin, huimausoireisiin, stressiin, unettomuuteen ja masennukseen.

Jalkahieronta helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta, hoitaa koko elimistöä ja rauhoittaa kehoa sekä mieltä. Ihana hoito rasittuneille jaloille.

Selän, niskan ja hartioiden hieronta rentouttaa lihaksia, notkistaa selkärankaa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja aktivoi hermojärjestelmää. Käsivarsien hieronta rentouttaa ja vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin, energiakeskuksiin sekä koko elimistöön heijasteiden kautta.

Kasvo- ja päähieronnat lievittävät pään ja kasvojen alueen kireyksiä, helpottaa silmien väsymistä, auttaa päänsärkyyn, stressioireisiin, mielen rauhoittumiseen ja yliaktiiviseen ajatustoimintaan.


Kädet ovat hyvin usein hieronnan kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon ja energiakeskuksiin. Käsivarret ja kädet hierotaan hoitoöljyllä olkapäästä sormenpäihin saakka. Ihana hoito toimisto- ja päätetyötä tekevälle sekä opiskelijoille!

Muut hoidot

 • Chakrahoito: chakrojen puhdistus, tasapainotus ja vahvistaminen (60 min)
 • Hermoratahieronta (90 min,120 min)
 • Reiki-hoito, 12 chakran energiahoito (60 min)
 • Vyöhyketerapia/refleksologia (60 min)
 • Meditaatio- ja rentoutusohjaus (60 min)
Chakrahoidossa puhdistetaan, aktivoidaan ja tasapainotetaan eri tavoin 12 chakraa sekä muita pienempiä chakroja. Hoitoihin kuuluu jalokiviterapiaa, heiluri, chakrahengitystä, chakrameditaatiota sekä eteerisiä öljyjä. Chakrahoito avaa tukoksia, turhia sidoksia ja ajatusmalleja, joilla ei ole enää merkitystä elämässäsi ja joista olet valmis luopumaan. Hoidossa puhdistetaan myös aurasi.

Chi kung-päähoito on osa shiatsuhoitoa, jossa käsitellään pään ja niskan alueen tärkeimmät akupunktiopisteet. Pehmeät painallukset poistavat jännityksiä ja hemmottelevat kehoa sekä mieltä. Hoitoa käytetään mm. päänsärkyyn, stressiin, unettomuuteen ja huimaukseen.

Hermoratahieronnalla apua kehon lihasjännitykseen, ylä-ja alaraajojen säteilykipuihin/puutumisiin, levottomiin jalkoihin, nivelkipuihin, aineenvaihduntaan, suolisto-oireisiin, hormonaalisiin vaivoihin, Fibromyalkiaan, reumaattisiin oireisiin, unettomuuteen, migreeniin, päänsärkyyn sekä astmaan.

Reikihoito rentouttaa, antaa lisää energiaa, helpottaa jännitysoireita, auttaa mielialan vaihteluihin, stressiin, levottomuuteen, väsymykseen sekä kehon ja mielen tasapainoon.

Vyöhyketerapiassa asiakasta hoidetaan useiden kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta esim. jalkapohjista, sääristä, käsistä, korvista ja kasvoilta. Hoidon vaikutuksia ovat mm. fyysinen ja psyykkinen rentoutuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen ja suolisto-oireiden helpottuminen sekä unen laadun paraneminen.

Yhdistelmähoidot itselle tai lahjaksi

 • Intialainen jalka- ja käsihieronta (90 min)
 • Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)
 • FaceLift, kohottava kasvohieronta ja päähieronta (75 min)


  Tervetuloa hoitaviin ja rentouttaviin luontaishoitoihin!