Quantum Touch kvanttikosketushoito

Quantum Touch kvanttikosketushoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavan keholla. Hoito tapahtuu istuen, seisten tai hoitopöydällä kevyellä kosketuksella ja hoito etenee hoidettavan kehon tuntemuksien mukaisesti.

Hoidon vaikutus kohdistuu kaikille tasoille: fyysinen-, tunne-, ajatus- ja henkinen taso. Hoidossa tasapainotetaan myös chakroja, jolloin energia pääsee virtaamaan keholla vapaasti.

Kvanttikosketushoito auttaa mm. kehon kipuihin ja särkyihin, lihasjännityksiin, päänsärkyyn, kehon virheasentoihin, tunnelukkojen avautumiseen ja stressiin.


Miltä hoito tuntuu

Kvanttikosketushoito koetaan usein lämpönä tai viileytenä, ”kuplintana”, kihelmöintinä, pistelynä, kutiavana tunteena, väsymyksenä, joskus jopa ohimenevänä kipuna. Toisinaan hoito tuntuu ainoastaan äärettömän rentouttavana olotilana, energian palautumisena ja stressitilan helpottumisena. Keholla voi olla tuntemuksia myös muutaman päivän ajan hoidon jälkeen.

On kuitenkin muistettava, että jokaisen keho on yksilöllinen hoidon suhteen. Joskus yhdistetään hierontaa ja kvanttikosketushoitoa parhaan hoitotuloksen saamiseen. Hoidon jälkeen on aina tärkeää juoda riittävästi vettä, välttää kuntoilua ja saunomista.

Vasta-aiheet: Kerro, mikäli sinulla on sydämen tahdistin, kuulokoje, metallia elimistössä, voimakas lääkitys (psyykelääkitys), diabetes, epilepsia, dementia tai alzheimer.Quantum Touch kvanttikosketushoidosta saat lisätietoa tästä linkistä