Quantum Touch kvanttikosketushoito

Quantum Touch eli kvanttikosketushoito muistuttaa reikihoitoa, mutta perustuu enemmän värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavan keholla. Hoito tapahtuu istuen, seisten tai hoitopöydällä kevyellä kosketuksella ja hoito etenee hoidettavan kehon tuntemuksien mukaisesti.

Hoidossa tasapainotetaan myös chakroja. Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka ottavat vastaan energiaa ja kanavoivat energiavirtoja. Hoidossa elimistön ja auran energiavirrat harmonisoituvat. Kun chakrat ovat tasapainossa, energia pääsee virtaamaan vapaasti ja elimistö pysyy tasapainossa elämän henkisistä tai fyysisistä koettelemuksista huolimatta.

Kvanttikosketushoidolla on saatu apua kehon kipuihin, lihasjännityksiin, kehon virheasentoihin, tunnelukkojen avautumiseen, stressiin ja väsymykseen. Hoito koetaan usein lämpönä tai viileytenä, ”kuplintana”, kihelmöintinä, pistelynä, kutiavana tunteena, väsymyksenä, joskus jopa ohimenevänä kipuna. Toisinaan hoito tuntuu ainoastaan äärettömän rentouttavana olotilana, energian palautumisena ja stressitilan helpottumisena. Hoidon jälkeen on aina tärkeää juoda riittävästi vettä, välttää kuntoilua ja saunomista.


Vasta-aiheet: Kerro, mikäli sinulla on sydämen tahdistin, kuulokoje, metallia elimistössä, voimakas lääkitys (psyykelääkitys), diabetes, epilepsia, dementia tai alzheimer.Quantum Touch kvanttikosketushoidosta saat lisätietoa tästä linkistä