Quantum Touch kvanttikosketushoito

Quantum Touch kvanttikosketushoito muistuttaa reiki-hoitoa, mutta perustuu vielä enemmän värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavan keholla. Hoito tapahtuu istuen, seisten tai hoitopöydällä kevyellä kosketuksella ja hoito etenee hoidettavan kehon tuntemuksien mukaisesti.

Jännittynyt keho saattaa olla usein myös syynä pinnalliseen hengitykseen. Hoidossa hengityksen syveneminen rentouttaa lihaksia ja vapauttaa tunnelukkoja. Kvanttikosketushoidosta on saatu apua myös kipuihin, väsymykseen, pelkotiloihin ja jännitysoireisiin. Hoidon aikana myös chakrat tasapainotetaan. Kun chakrat ovat tasapainossa, energia pääsee virtaamaan vapaasti ja elimistö pysyy tasapainossa elämän henkisistä tai fyysisistä koettelemuksista huolimatta.

Kvanttikosketushoito koetaan usein lämpönä tai viileytenä, ”kuplintana”, kihelmöintinä, pistelynä, kutiavana tunteena, väsymyksenä, joskus jopa ohimenevänä kipuna. Toisinaan hoito tuntuu ainoastaan äärettömän rentouttavana olotilana, energian palautumisena ja stressitilan helpottumisena.

Hoidosta on saatu apua kehon kiputilaan, stressiin, väsymykseen, tunnelukkojen avautumiseen, pelkotiloihin tai jännitysoireisiin. Hoidon jälkeen on tärkeää juoda vettä, välttää kuntoilua ja saunomista.

Vasta-aiheet: sydämen tahdistin, kuulokoje, metallia elimistössä, voimakas lääkitys (psyykelääkitys), diabetes, epilepsia, dementia tai alzheimer.