Quantum Touch kvanttikosketushoito

Kvanttikosketushoito on amerikkalaisen Bob Rasmuksen ja sittemmin Richard Gordonin kehittämä energiahoito. Hoito on lähtöisin USA:sta vuonna 1995. Kvanttimaailmassa kaikki aine on kietoutunut yhteen. Tieteelliseltä näkökannalta kvantti (a quanta) on pienin määrä säteilyenergiaa, joka sisältää elektromagneettisen energian.

Quantum Touch kvanttikosketushoito muistuttaa reikihoitoa, mutta perustuu vielä enemmän värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavan keholla. Hoito tapahtuu kvanttikentässä, vaikutus kohdistuu kaikille tasoille: fyysinen-, tunne-, ajatus- ja henkinen taso. Hoitaja koskettaa hoidettavaa kevyesti seuraten hoidettavan kehon reaktioita. Hoito etenee hoidettavan kehon tuntemuksien mukaisesti.

Hoidossa hoidettava ensin istuu, seisoo tai on hoitopöydällä riippuen siitä, mitä hoidetaan. Hoitaja asettaa kätensä hoidettavan keholle, jolloin hoidettava voi vastaanottaa energian keholla olevaan epätasapainokohtaan. Jännittynyt keho saattaa olla usein syynä myös pinnalliseen hengitykseen. Kvanttihoidossa hengityksen syveneminen rentouttaa lihaksia ja vapauttaa usein myös tunnelukkoja.

Kvanttikosketushoidossa hoidetaan ja tasapainotetaan myös chakroja. Chakrat ovat energiakeskuksia. Kun chakrat ovat tasapainossa ja energia pääsee virtaamaan vapaasti ja ihminen pysyy tasapainossa elämän henkisistä tai fyysisistä koettelemuksista huolimatta.

Miltä hoito tuntuu

Kvanttikosketushoito koetaan usein lämpönä tai viileytenä, ”kuplintana”, kihelmöintinä, pistelynä, kutiavana tunteena, väsymyksenä, joskus jopa ohimenevänä kipuna. Toisinaan hoito tuntuu ainoastaan äärettömän rentouttavana olotilana, energian palautumisena ja stressitilan helpottumisena. Keholla voi olla tuntemuksia myös muutaman päivän ajan hoidon jälkeen.

On kuitenkin muistettava, että jokaisen keho on yksilöllinen hoidon suhteen. Jotkut tarvitsevat useamman hoitokerran, toiset saavat avun ensimmäisellä hoitokerralla. Hoidon jälkeen on aina tärkeää juoda riittävästi vettä, välttää kuntoilua ja saunomista.

Vasta-aiheet: Kerro, mikäli sinulla on sydämen tahdistin, kuulokoje, metallia elimistössä, voimakas lääkitys (psyykelääkitys), diabetes, epilepsia, dementia tai alzheimer.