Quantum Touch kvanttikosketushoito

Quantum Touch kvanttikosketushoito muistuttaa reikihoitoa, mutta perustuu vielä enemmän värähtelytaajuuden kohoamiseen hoidettavan keholla. Hoidossa hoidettava ensin istuu tai seisoo, tämän jälkeen hoito jatkuu hoitopöydällä. Hoitaja asettaa kätensä hoidettavan keholle, jolloin hoidettava voi vastaanottaa energian kiputilaan tai keholla olevaan epätasapainokohtaan. Hoito etenee hoidettavan kehon tuntemuksien mukaisesti. Jännittynyt keho saattaa olla usein syynä pinnalliseen hengitykseen. Kvanttihoidossa hengityksen syveneminen rentouttaa lihaksia ja vapauttaa myös tunnelukkoja.

Kvanttikosketushoito koetaan usein lämpönä tai viileytenä, ”kuplintana”, kihelmöintinä, pistelynä, kutiavana tunteena, väsymyksenä, joskus jopa ohimenevänä kipuna. Toisinaan hoito tuntuu ainoastaan äärettömän rentouttavana olotilana, energian palautumisena ja stressitilan helpottumisena.

Hoidosta on saatu apua kehon kiputilaan, nivelvaivoihin, stressiin, väsymykseen, tunnelukkojen avautumiseen, pelkotiloihin tai jännitysoireisiin. Jokaisen keho on yksilöllinen, jotkut tarvitsevat useamman hoitokerran, toiset saavat avun jo ensimmäisellä hoitokerralla. Hoidon jälkeen on tärkeää juoda vettä, välttää kuntoilua ja saunomista. Keho sopeutuu muutoksiin noin kolmen vuorokauden ajan.

Vasta-aiheet: sydämen tahdistin, kuulokoje, metallia elimistössä, voimakas lääkitys (psyykelääkitys), diabetes, epilepsia, dementia tai alzheimer.