Quantum Touch kvanttikosketushoito

Quantum Touch eli kvanttikosketushoito muistuttaa reikihoitoa, mutta perustuu vielä enemmän värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavan keholla. Hoito tapahtuu kvanttikentässä, vaikutus kohdistuu kaikille tasoille: fyysinen-, tunne-, ajatus- ja henkinen taso. Hoidossa korkeavärähteinen energia on yhteydessä kehon viisauden kanssa, jolloin jännitysoireet, kehon kiputilat tai epätasapainotila helpottuvat. Hoito etenee hoidettavan kehon tuntemuksien mukaisesti. Kvanttihoito voidaan tehdä myös kaukohoitona.

Hoidossa hoidettava ensin istuu tai seisoo, tämän jälkeen hoito jatkuu hoitopöydällä. Hoitaja asettaa kätensä hoidettavan keholle, jolloin hoidettava voi vastaanottaa energian kiputilaan tai keholla olevaan epätasapainokohtaan. Jännittynyt keho saattaa olla usein myös syynä pinnalliseen hengitykseen. Kvanttihoidossa hengityksen syveneminen rentouttaa lihaksia ja vapauttaa tunnelukkoja. Erilaisilla kehon liikkeillä ja hengitysrytmillä saadaan aikaan muutosta, joka käynnistää kehon tasapainon eli homeostaasin.

Kvanttikosketushoito koetaan usein lämpönä tai viileytenä, ”kuplintana”, kihelmöintinä, pistelynä, kutiavana tunteena, väsymyksenä, joskus jopa ohimenevänä kipuna. Toisinaan hoito tuntuu ainoastaan äärettömän rentouttavana olotilana, energian palautumisena ja stressitilan helpottumisena.

Hoidosta on saatu apua mm. tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin, kehon kiputilaan, nivelvaivoihin, stressiin, väsymykseen, tunnelukkojen avautumiseen, pelkotiloihin, jännitysoireisiin, aineenvaihduntavaivoihin, immuunipuolustukseen, kroonisiin vaivoihin, fibromyalkiaan tai kehon virheasentoihin. Jokaisen keho on kuitenkin yksilöllinen, jotkut tarvitsevat useamman hoitokerran, toiset saavat avun jo ensimmäisellä hoitokerralla. Joillekin kahden hoidon yhdistelmä voi olla parempi. Hoidon jälkeen on aina tärkeää juoda riittävästi vettä, välttää kuntoilua ja saunomista. Hoidon jälkeen keho sopeutuu muutoksiin noin kolmen vuorokauden ajan.

Vasta-aiheet: Kerro, mikäli sinulla on sydämen tahdistin, kuulokoje, metallia elimistössä, voimakas lääkitys (psyykelääkitys), diabetes, epilepsia, dementia tai alzheimer.


Quantum Touch kvanttikosketushoito ja chakrat

Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka ottavat vastaan ja kanavoivat energiavirtoja. Quantum Touch kvanttikosketushoidossa hoidetaan ja tasapainotetaan myös chakroja, jotta elimistön ja auran energiavirrat harmonisoituvat. Kun chakrat ovat tasapainossa, energia pääsee virtaamaan vapaasti ja elimistö pysyy tasapainossa elämän henkisistä tai fyysisistä koettelemuksista huolimatta.