Intialaiset ja ayurveda hoidot

Kevyt kosketus hoitomuotona helpottaa stressioireita

Erilaisia hierontoja on käytetty tuhansia vuosia monissa kulttuureissa. Jo Aristoteles aikoinaan katsoi fyysisen kosketuksen olevan olennaisimman viidestä aisteistamme. Kosketusaisti kehittyy ensimmäisenä ja säilyy pisimpään, iho on suurin aistinelin.

Kosketus hierontana on rauhoittavan oksitosiinin lähde. Oksitosiinia alkaa vapautua elimistössämme, kun meitä halataan, silitetään ja hierotaan. Hieronta lievittää kipua ja ahdistuksen tunteita, vähentää stressireaktioita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja ruuansulatusta, alentaa verenpainetta, laskee sydämen sykettä, vähentää stressihormonin määrää ja parantaa muistia (mieli ja ajatustoiminta rentoutuvat hoidoissa). Jo yksi hoitokerta tuo hyvää oloa ja harmoniaa. Kokeile, mikä hoito sopii sinulle parhaiten. Ihania hoitoja itselle tai lahjaksi!


FaceLift, ayurvedinen kasvojen kohotushieronta (60 min)

Nykyajan kiireinen elämänrytmi, stressi ja jatkuva tietotulva rasittavat aivoja, kehoa ja mieltä. Pitkittyneenä stressitila alkaa näkyä kasvoillamme. Pikkuhiljaa kasvojen lihakset jäykistyvät, iho vetäytyy kasaan ja menettää osan kimmoisuuttaan,rypyt lisääntyvät ja juonteet syvenevät

Face Lift on luonnonmukainen, kasvoja kohottava ja elvyttävä ayurvedinen hoitomuoto, joka rentouttaa kasvoja, häivyttää ihon juonteita sekä nuorentaa ilmettäsi. Hoito sisältää kasvojen, olkavarsien, hartioiden ja kaulan alueen hieronnan hoitoöljyllä, hiukset ilman öljyä. Jo yksittäinen hoitokerta elvyttää ihoa ja rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Ihana hoito itselle tai lahjaksi.

Face lift kasvohieronnan avulla:

 • Aineenvaihdunta tehostuu
 • Lymfa- ja verenkierto tehostuu
 • Kasvojen, niskan, hartioiden ja pään jännitystilat lieventyvät
 • Kasvolihasten kimmoisuus lisääntyy
 • Rypyt ja juonteet madaltuvat, ihon sävy paranee
 • Poskiontelo- ja purentaongelmat helpottuvat
 • Stressioireet (päänsärky, silmien väsyminen, unettomuus) vähenevät
 • Kehon hyvinvointi ja positiivisuus lisääntyy

Vasta-aiheet: kuume- ja tulehdustilat, kipu- ja särkytilat, infektiot iholla, auringon polttama tai erikoisherkkä iho, haavat, akuutti psoriasis, poikkeuksellisen alhainen/korkea verenpaine, raskaus (kolme ensimmäistä kuukautta), kasvojen "täyteaineet" (varoaika 3 kk), kasvain/syöpä tai päihteet. Kerrothan lisäksi, mikäli sinulla on diabetes tai muu pitkäaikainen sairaus.


Intialainen päähieronta hoitopöydällä (60 min)

Pää, kasvot, niska ja hartian seutu varastoivat jännitystä, joka kertyy jokapäiväisessä elämässä. Näiden alueiden hieronta helpottaa särkyä ja rauhoittaa mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja hierontaliikkeet auttavat vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita.

Intialainen päänhieronta perustuu ayurvedaan, siellä ayurvedaa on harjoitettu yli tuhat vuotta. Päähieronnan kehittäjänä pidetään Narendra Mehtaa (osteopaatti ja hierontaterapeutti), joka lisäsi hoitotekniikkaan mm. akupisteiden, meridiaanien, kehon heijasteiden ja
chakrojen tietämystään.

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito. Hoitoon voidaan liittää kasvojen alueen tehokäsittelyä, ruuansulatuksen-, unihäiriöiden-, masennuksen-, päänsäryn- tai hormonaalisten ongelmien hoitoa sekä elimistön puhdistusta/detox-käsittelyä.

Hoidolla on saatu apua mm. päänsärkyyn, silmien rasitukseen, niskojen- ja hartioiden lihasjännityksiin, huimausoireisiin, stressiin, unettomuuteen ja masennukseen. Rentoudu hoitopöydällä ja nauti!

Intialaisen päähieronnan vasta-aiheet: akuutti päänsärky tai migreeni, infektiot iholla, tulehdustila, raskaus (ensimmäiset kuukaudet), epilepsia, kasvain/syöpä. Myös voimakkaat verenpaineen heilahtelut tai psyykelääkitys voivat olla hoidon esteenä.


Intialainen ylävartalohieronta (sisältää pään ja kasvojen hieronnan) 60 min

Tässä ylävartalon rentoutushieronnassa hoidetaan selkä, käsivarret olkapäästä sormenpäihin saakka ja niska hoitoöljyllä hieroen sekä ilman öljyä pää ja kasvot. Hieronnan painopistettä voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja hoidon tavoitteiden mukaisesti.

Hoidon vaikutuksesta selän, niskan, hartioiden-, pään- ja kasvojen lihakset rentoutuvat, kehon jännitykset vähenee, verenkierto- ja aineenvaihdunta tehostuu. Monipuolinen hoitomuoto, ihastu!

Hoidon vaikutukset:

 • Auttaa päänsärkyyn, migreeniin, huimausoireisiin sekä paniikkihäiriöihin
 • Tehostaa verenkiertoa, helpottaa erilaisia lihasjännityksiä
 • Vähentää stressiä
 • Tuo helpotusta unettomuuteen
 • Rentouttaa syvällisesti koko kehoa

Vasta-aiheet: sama kuin Intialainen päähieronta.


Stressihieronta (60 min)

Stressihieronta tehdään selän, hartioiden, niskan, käsivarsien, vatsan, pään- ja kasvojen alueille. Näiden alueiden hierominen ja stimuloiminen lievittää
lihasjännityksiä, lisää veren- ja lymfan kiertoa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Hoito pohjautuu intialaisiin hoitoihin/ayurvedaan sekä stressiniskahierontaan. Hieronta päättyy marmapisteiden käsittelyyn ja
rentouttavaan päähierontaan.

Stressiä poistava, kehoa tasapainottava ja mieltä rentouttava kokonaisvaltainen hoitokokemus - samalla ihana rentoutushetki arjen kiireiden keskellä.

Hoitoa ei suositella,jos hoidettavalla alueella on jokin ihosairaus tai henkilöllä on flunssa, tulehdustila, voimakkaita verenpaineen heilahteluja tai vakava sairaus


Intialainen jalkahieronta (60 min)

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Erinomainen hoito väsyneille ja pingottuneille jaloille.

intialainen_jalkahieronta.jpgSeesam-öljy on yleisimmin käytetty öljy, joka tasapainottaa kehoa, Hoitoöljynä voi olla myös omalle keholle sopiva ayurvedinen hoitoöljy. Hoidossa käytetään Kasamalja, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä hierotaan marmapisteitä. Hieronta auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa.

Hoidon vaikutukset: puhdistaa kehoa, lievittää lihasjännityksiä ja kipuja, rauhoittaa elimistöä, vähentää stressiä, helpottaa unettomuutta, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa sekä hermoston toimintaa.

Vasta-aiheet: Akuutit kuume- ja tulehdustilat, lymfatulehdukset, veritulppa, suonikohjut, nyrjähdykset, mustelmat, palohaavat, ihotulehdukset tai avohaavat.


Ayurvedaan pohjautuva pää- ja kasvohieronta 60 min

Ayurvedaan kuuluvissa hieronnoissa hoitoöljyillä on tärkeä merkitys. Hoitoöljyt auttavat ihoa uusiutumaan ja tervehtymään. Pään ja kasvojen hieronta avaa pään alueen kireyksiä, helpottaa stressioireita ja rauhoittaa mieltä. Hoitoon kuuluu olkavarsien, niskan alueen sekä kasvojen hieronta hoitoöljyllä, pään hieronta ilman hoitoöljyä.

Hoidon vaikutuksia: helpottaa päänsärkyä, aktivoi hermojärjestelmää sekä energiapisteiden toimintaa, niskan ja hartioiden alueen jäykkyys vähenee, stressiperäiset oireet vähenevät, unen laatu paranee. Hoito rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa.

Vasta-aiheet hoidolle: kuume, flunssa, yskä, ihottumat pään- ja kasvojen alueella, akuutti psoriasis, verenpaineen voimakkaat heilahtelut, raskaus, epilepsia, paniikkihäiriö, kaksisuuntainen mielialahäiriö, kasvaimet/syöpä. Leikkauksen jälkeen varoaika 3 kk.


Ayurvedaan pohjautuva selän, käsivarsien ja pään hieronta 60 min

Ayurvedahieronnassa selän hoidolla on tärkeä merkitys. Hartiaseudun jännitykset voivat haitata hengitystä, niskan jännitystila aiheuttaa erilaisia kiputiloja yläkehoon sekä pään ja kasvojen alueelle. Hoito sisältää selän, hartioiden, niskan ja käsivarsien hieronnan hoitoöljyllä, pään hieronta ilman öljyä.

Hoidossa selän, niskan ja hartioiden hieronta rentouttaa lihaksia, notkistaa selkärankaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Käsivarsien hieronta rentouttaa ja vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Pään hieronta ja kasvojen marmapisteet avaavat pään alueen kireyksiä, helpottavat stressioireita ja rauhoittavat mieltä.

Hoidon vaikutuksia: helpottaa päänsärkyä, aktivoi hermojärjestelmää sekä energiapisteiden toimintaa, vähentää niskan, hartioiden ja selän jäykkyyttä sekä stressiperäisiä oireita. Hoidosta apua myös unen saantiin, kehon puhdistukseen sekä kehon ja mielen tasapainoon.

Vasta-aiheet hoidolle: kuume, flunssa, yskä, ihottumat pään- ja kasvojen alueella, akuutti psoriasis, verenpaineen voimakkaat heilahtelut, raskaus, epilepsia, paniikkihäiriö, kaksisuuntainen mielialahäiriö, kasvaimet/syöpä. Leikkauksen jälkeen varoaika 3 kk.

Yhdistelmähoidot

FaceLift, ayurvedinen kasvojen kohotushieronta ja

intialainen päähieronta (75 min)

Face Lift on luonnonmukainen, kasvoja kohottava ja elvyttävä ayurvedinen hoitomuoto. Hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet sekä energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä ja vähentävät juonteita. Hoito sisältää kasvojen, olkavarsien, hartioiden ja kaulan alueen hieronnan hoitoöljyllä, hiukset ilman öljyä. Jo yksittäinen hoitokerta elvyttää ihoa ja rentouttaa sekä kehoa että mieltä.

Tässä yhdistelmähoidossa päähieronnan osuutta on enemmän. Intialainen päänhieronta perustuu ayurvedaan, siellä ayurvedaa on harjoitettu yli tuhat vuotta. Pään hieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentouttavaa päähierontaa itselle tai lahjaksi.


Intialainen ylävartalohieronta ja FaceLift kasvohieronta (90 min)

Tässä ylävartalon rentoutushieronnassa hoidetaan selkä, käsivarret olkapäästä sormenpäihin saakka ja niska hoitoöljyllä hieroen. Hieronnan painopistettä voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

FaceLift on kasvoja kohottava ja elvyttävä ayurvedinen hoitomuoto, joka rentouttaa kasvoja, häivyttää ihon juonteita sekä nuorentaa ilmettäsi. Päähieronta lopussa syventää rentoutumisen vaikutuksia. Yhdistelmähoidon vaikutuksesta selän, niskan, hartioiden-, pään- ja kasvojen lihakset rentoutuvat, kehon jännitykset vähenevät, verenkierto- ja aineenvaihdunta tehostuu. Ihana hoito itselle tai lahjaksi.Yhdistelmähoidot itselle tai lahjaksi

 • FaceLift, ayurvedinen kasvojen kohotushieronta & päähieronta (75 min)
 • FaceLift, ayurvedinen kasvojen kohotushieronta ja intialainen jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)
 • Intialainen jalka- ja käsihieronta (90 min)
 • Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)
 • Intialainen ylävartalohieronta ja FaceLift kasvohieronta (90 min).

Tervetuloa hoitaviin ja rentouttaviin kehon hierontoihin