Intialaiset ja ayurveda hoidot

Kevyt kosketus hoitomuotona helpottaa stressioireita

Erilaisia hierontoja on käytetty tuhansia vuosia monissa kulttuureissa. Jo Aristoteles aikoinaan katsoi fyysisen kosketuksen olevan olennaisimman viidestä aisteistamme. Kosketusaisti kehittyy ensimmäisenä ja säilyy pisimpään, iho on suurin aistinelin.

Kosketus hierontana on rauhoittavan oksitosiinin lähde. Oksitosiinia alkaa vapautua elimistössämme, kun meitä halataan, silitetään ja hierotaan. Hieronta lievittää kipua ja ahdistuksen tunteita, vähentää stressireaktioita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja ruuansulatusta, alentaa verenpainetta, laskee sydämen sykettä, vähentää stressihormonin määrää ja parantaa muistia (mieli ja ajatustoiminta rentoutuvat hoidoissa). Jo yksi hoitokerta tuo hyvää oloa ja harmoniaa. Kokeile, mikä hoito sopii sinulle parhaiten. Ihania hoitoja itselle tai lahjaksi!

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta (60 min)

Hoidon alussa asiakas istuu hetken ajan tuolissa, jolloin on erilaisia kehon avauksia sekä pään, niskan, kaulan ja selkärangan käsittelyä. Tämän jälkeen asiakas siirtyy hoitopöydälle, jolloin on vuorossa rentouttava kasvojen hieronta hoitoöljyllä sekä pään hieronta joko hoitoöljyllä tai ilman. Hoitoöljyt auttavat ihoa uusiutumaan ja tervehtymään. Pään ja kasvojen hieronta avaa pään alueen kireyksiä, helpottaa stressioireita ja rauhoittaa mieltä.

Hoito helpottaa päänsärkyä, rauhoittaa mieltä, vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa, aktivoi hermojärjestelmää sekä energiapisteiden toimintaa ja vähentää stressiperäisiä oireita.

Vasta-aiheet hoidolle: kuume, flunssa, yskä, ihottumat pään- ja kasvojen alueella, akuutti psoriasis, verenpaineen voimakkaat heilahtelut, raskaus, epilepsia, paniikkihäiriö, kaksisuuntainen mielialahäiriö, kasvaimet/syöpä. Leikkauksen jälkeen varoaika 3 kk.


Ayurvedinen selän, käsivarsien ja pään hieronta (60 min)

Ayurvedahieronnassa selän hoidolla on tärkeä merkitys. Hartiaseudun jännitykset voivat haitata hengitystä, niskan jännitystila aiheuttaa erilaisia kiputiloja yläkehoon sekä pään ja kasvojen alueelle. Hoito sisältää selän, hartioiden, niskan ja käsivarsien hieronnan hoitoöljyllä, pään hieronta ilman öljyä. Ennen hoidon alkua on ayurvedatesti.

Hoidossa selän, niskan ja hartioiden hieronta rentouttaa lihaksia, notkistaa selkärankaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Käsivarsien hieronta rentouttaa ja vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Pään hieronta ja kasvojen marmapisteet avaavat pään alueen kireyksiä, helpottavat stressioireita ja rauhoittavat mieltä.

Hoito helpottaa päänsärkyä, aktivoi hermojärjestelmää sekä energiapisteiden toimintaa, vähentää niskan, hartioiden ja selän jäykkyyttä sekä stressiperäisiä oireita.

Vasta-aiheet hoidolle: kuume, flunssa, yskä, ihottumat pään- ja kasvojen alueella, akuutti psoriasis, verenpaineen voimakkaat heilahtelut, raskaus, epilepsia, paniikkihäiriö, kaksisuuntainen mielialahäiriö,
kasvaimet/syöpä. Leikkauksen jälkeen varoaika 3 kk.


FaceLift, kohottava kasvohieronta ja päähieronta (60 min)

Nykyajan kiireinen elämänrytmi, stressi ja jatkuva tietotulva rasittavat aivoja, kehoa ja mieltä. Pitkittyneenä stressitila alkaa näkyä kasvoillamme. Pikkuhiljaa kasvojen lihakset jäykistyvät, iho vetäytyy kasaan ja menettää osan kimmoisuuttaan,rypyt lisääntyvät ja juonteet syvenevät

Face Lift on luonnonmukainen, kasvoja kohottava ja hoitava ayurvedinen hoitomuoto, joka rentouttaa kasvoja, häivyttää ihon juonteita sekä nuorentaa ilmettäsi. Hoito sisältää kasvojen, olkavarsien, hartioiden ja kaulan alueen hieronnan hoitoöljyllä sekä rentouttavan päähieronnan ilman hoitoöljyä. Ihana hoito itselle tai lahjaksi.

Face lift kasvohieronnan avulla:

 • Aineenvaihdunta tehostuu
 • Lymfa- ja verenkierto tehostuu
 • Kasvojen, niskan, hartioiden ja pään jännitystilat lieventyvät
 • Kasvolihasten kimmoisuus lisääntyy
 • Rypyt ja juonteet madaltuvat, ihon sävy paranee
 • Poskiontelo- ja purentaongelmat helpottuvat
 • Stressioireet (päänsärky, silmien väsyminen, unettomuus) vähenevät
 • Kehon hyvinvointi ja positiivisuus lisääntyy

Vasta-aiheet: kuume- ja tulehdustilat, kipu- ja särkytilat, infektiot iholla, auringon polttama tai erikoisherkkä iho, haavat, akuutti psoriasis, poikkeuksellisen alhainen/korkea verenpaine, raskaus (kolme ensimmäistä kuukautta), kasvojen "täyteaineet" (varoaika 3 kk), kasvain/syöpä tai päihteet. Kerrothan lisäksi, mikäli sinulla on diabetes tai muu pitkäaikainen sairaus.


Intialainen jalkahieronta (60 min)

Intialainen jalkahieronta perustuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan/refleksologiaan. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Erinomainen hoito väsyneille ja pingottuneille jaloille.

intialainen_jalkahieronta.jpgHoidon aikana käytetään Kasamaljaa, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä hierotaan marmapisteitä. Hieronta auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa. Hoito aktivoi koko elimistöä, samalla lihasten jännitys helpottuu ja verenkierto paranee.

Hoidon vaikutukset: puhdistaa kehoa, lievittää lihasjännityksiä ja kipuja, rauhoittaa elimistöä, vähentää stressiä, helpottaa unettomuutta, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa sekä hermoston toimintaa.

Vasta-aiheet: Akuutit kuume- ja tulehdustilat, lymfatulehdukset, veritulppa, suonikohjut, nyrjähdykset, mustelmat, palohaavat, ihotulehdukset tai avohaavat.


Intialainen päähieronta hoitopöydällä (60 min, 45 min)

Pää, kasvot, niska ja hartian seutu varastoivat jännitystä, joka kertyy jokapäiväisessä elämässä. Näiden alueiden hieronta helpottaa särkyä ja rauhoittaa mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja hierontaliikkeet auttavat vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita.

Intialainen päähieronta perustuu ayurvedaan. Päähieronnan kehittäjänä pidetään Narendra Mehtaa (osteopaatti ja hierontaterapeutti), joka lisäsi hoitotekniikkaan mm. akupisteiden, meridiaanien ja chakrojen eli energiahoidon tietämystään. Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito.

Hoidolla on saatu apua mm. päänsärkyyn, silmien rasitukseen, niskojen- ja hartioiden lihasjännityksiin, huimausoireisiin, stressiin, unettomuuteen, masennukseen ja elimistön puhdistukseen. Rentoudu hoitopöydällä ja nauti!

Intialaisen päähieronnan vasta-aiheet: akuutti päänsärky tai migreeni, infektiot iholla, tulehdustila, raskaus (ensimmäiset kuukaudet), epilepsia, kasvain/syöpä. Myös voimakkaat verenpaineen heilahtelut tai psyykelääkitys voivat olla hoidon esteenä.


Intialainen päähieronta hoitopöydällä sekä

käsivarsien & käsien hieronta hoitoöljyllä (60 min)

Hoidossa käsitellään ilman öljyä hartiat, niska sekä pää ja kasvojen alue pehmein, rentouttavin liikkein. Hoidon vaikutuksesta niskan, hartioiden-, pään- ja kasvojen lihakset rentoutuvat, jännitykset helpottuvat ja verenkierto paranee.

Kädet ovat hyvin usein hieronnan kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon ja energiakeskuksiin. Käsivarret ja kädet hierotaan hoitoöljyllä olkapäästä sormenpäihin saakka. Ihana hoito toimisto- ja päätetyötä tekevälle sekä opiskelijoille!Intialainen ylävartalohieronta (60 min)

Tässä ylävartalon rentoutushieronnassa hoidetaan selkä, niska ja käsivarret olkapäästä sormenpäihin saakka hoitoöljyllä rentouttavasti hieroen sekä ilman öljyä pää ja kasvot. Hieronnan painopistettä voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja hoidon tavoitteiden mukaisesti.

Hoidon vaikutuksesta selän, niskan, hartioiden-, pään- ja kasvojen lihakset rentoutuvat, kehon jännitykset vähenee, verenkierto- ja aineenvaihdunta tehostuu. Monipuolinen, suosittu hoitomuoto, ihastu!

Hoidon vaikutukset:

 • Auttaa päänsärkyyn, migreeniin, huimausoireisiin sekä paniikkihäiriöihin
 • Tehostaa verenkiertoa, helpottaa erilaisia lihasjännityksiä
 • Vähentää stressiä
 • Tuo helpotusta unettomuuteen
 • Rentouttaa syvällisesti koko kehoa

Vasta-aiheet: sama kuin Intialainen päähieronta.


Stressihieronta (60 min)

Stressihieronta tehdään selän, hartioiden, niskan, käsivarsien, vatsan, pään- ja kasvojen alueille. Näiden alueiden hierominen ja stimuloiminen lievittää lihasjännityksiä, lisää veren- ja lymfan kiertoa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Hoito pohjautuu intialaisiin hoitoihin/ayurvedaan sekä stressiniskahierontaan. Hieronta päättyy marmapisteiden käsittelyyn ja rentouttavaan päähierontaan.

Stressiä poistava, kehoa tasapainottava ja mieltä rentouttava kokonaisvaltainen hoitokokemus - samalla ihana rentoutushetki arjen kiireiden keskellä.

Hoitoa ei suositella,jos hoidettavalla alueella on jokin ihosairaus tai henkilöllä on flunssa, tulehdustila, voimakkaita verenpaineen heilahteluja tai vakava sairaus

Yhdistelmähoidot itselle tai lahjaksi

FaceLift, kohottava kasvohieronta ja päähieronta (75 min)

Face Lift on luonnonmukainen, kasvoja kohottava ja elvyttävä ayurvedinen hoitomuoto. Hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet sekä energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä ja vähentävät juonteita. Hoito sisältää kasvojen, olkavarsien, hartioiden ja kaulan alueen hieronnan hoitoöljyllä, hiukset ilman öljyä. Jo yksittäinen hoitokerta silottaa ihoa, rentouttaa kehoa ja mieltä.

Tässä yhdistelmähoidossa päähieronnan osuutta on enemmän. Intialainen päänhieronta perustuu ayurvedaan. Pään hieronta on syvällisesti rentouttava ja ihana hoito. Kaunistavaa kasvohierontaa ja rentouttavaa päähierontaa itselle tai lahjaksi.


Intialainen jalka- ja käsihieronta (90 min)

Jalkahieronta muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa. Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen sekä marmapisteet.

Kädet ovat hyvin usein hieronnan tai refleksologisen hoidon kohteena, sillä käsissä on runsaasti hermopäätteitä. Käsien hoito vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Monet tärkeät energiaradat sijaitsevat juuri käsissä.


Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä (90 min)

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, Asiakas lepää hoitopöydällä vaatteet päällä, pyyhkeen ja fleecepeiton alla. Hoidossa hierotaan ilman hoitoöljyä olkavarret, niska, pää ja kasvot rentouttavin liikkein. Niskan, hartioiden ja pään hieronta helpottaa särkyä sekä rauhoittaa mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja hierontaliikkeet auttavat vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita.

Hoito jatkuu jalkahieronnalla, jossa pohkeet, jalkaterä, jalan sivut ja jalkapohja hierotaan eri tekniikoin hoitoöljyllä. Hieronta pohjautuu ayurvedaan sekä vyöhyketerapiaan/ refleksologiaan (kehon heijasteet). Hoidossa käytetään myös Kasamaljaa, joka helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä hierotaan marmapisteitä. Hieronta auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa. Ihana hoito itselle tai lahjaksi!Tervetuloa hoitaviin ja rentouttaviin kehon hierontoihin