Asiakkaitten hoitokokemuksia


On vain kaksi tapaa elää elämää.

Ensimmäinen on kuin mikään ei olisi ihmeellistä.
Toinen on kuin kaikki olisi ihmeellistä.

Albert Einstein


Intialainen päähieronta ja yhdistelmähoidot

"Olen 55-vuotias toimistosihteeri ja työstä johtuvaa säännöllistä kipua on ollut vuosia niska-hartiaseudulla. Päänsärky vaivannut usein, myös migreeni. Avun olen saanut intialaisesta päähieronnasta. Se on rentouttanut lihakset ja hoidon jälkeen tuntee, kuinka veri kiertää taas ja päätä voi käännellä kivutta."

Yhdistelmähoidot:
"Olen kokeillut myös yhdistelmähoitona päähierontaa ja käsihierontaa sekä kasvohierontaa. Rentouttavaa, suosittelen!"Marjut 55v.

Face Lift Massage

"Syksyllä elin raskasta aikaa ja uni oli katkonaista sekä levotonta ja rentoutuminen vaikeaa. Sarin hyvässä Natural FaceLift hoidossa uneni laatu parani huomattavasti , tunkkainen olo pään sisässä poistui ja jälleen minun oli helppo rentoutua. Suosittelen hoitoa lämpimästi." Pia 49v.

Jotain jonka jokainen äiti ansaitsisi – Face Lift Massage ja intialainen päähieronta

"En ole pitänyt itseäni erityisen väsyneenä tai stressaantuneena. Toki olen viimeiset 10 kuukautta keskittynyt vaan vauvaani, ja tunnit ilman vauvaa viimeiseltä puoleltä vuodelta mahtuvat yhden käden sormiin. En tajunnut, kuinka kovasti olin hierontahetken tarpeessa, ennenkuin siellä kävin, koska tuon jälkeen minusta tuntui, että olisin voinut pienet itkut tirauttaa, kun tuntui niin hyvälle :)

Puhun nyt kokeilemastani Intialaisesta Face Lift Massagesta ja intialaisesta päähieronnasta Hyvinvointia ja Elämäniloa -hoitohuoneella. Sain Elämyslahjoilta kokeiluun tämän elämyksen, ja suosittelen lämpimästi. Itselleni tästä hieronnasta teki erityisen hyvää tuo kasvojen osuus. Huomasin siinä itsekin, kuinka paljon kasvojeni lihaksissa oli kireyttä ja jännityksiä... Hoito löytyy siis Elämyslahjojen valikoimista, ja sen voi helposti antaa vaikka lähimmäiselle joululahjaksi lahjakortilla, jonka saa ostettua täältä." ElämysLahjat.fi Miia Metso 15.12.2014/kaksplus.fi

Intialaiset hoidot ja vyöhyketerapia

”Olen kokeillut molempia hoitoja, yksikin hoitokerta auttaa. Olen saanut hoidoista apua

 • niskojen- ja hartioiden lihasjännityksiin
 • selkäsärkyyn
 • rentoutumiseen
 • kehon yleiseen hyvinvointiin
 • vaivojen ennaltaehkäisyyn
Hoitaa myös psyykeä: olla hetki vain, nauttia – ja levätä!” Riitta 57v.

Vyöhyketerapia

"Olen 50-vuotias iloinen sekä energinen nainen. Keväällä aloin kärsiä yöllisistä kuumista aalloista jotka pikkuhiljaa alkoivat lisääntyä tehden yöstäni todella levottoman. Vähän kerrassaan aallot alkoivat vaivata minua myös päiväsaikaan ja yöllisiin aaltoihin tuli lisäksi vielä levottomat jalat. Olen sairastanut migreeniä 32 vuotta ja tämän kuuma-aalto vaiheen aikana huomasin kohtausten lisääntyvän.

Kerroin aalloista Sarille, joka suositteli minulle vyöhyketerapiaa, kertoen joidenkin saaneen siitä apua. Tartuin tarjoukseen, sillä olin valmis vaikka mihin, saadakseni takaisin hyvän ja rauhallisen yöunen sekä kuuma-aallottoman päivän. Kahden hoitokerran jälkeen kuumat aallot sekä levottomat jalat olivat poissa ja kolmannen kerran jälkeen myös migreenin kerrat asettuivat normaalin. En syö mitään lääkkeitä tai luontaistuotteita menopaussiini." Asiakas 50v.

Hermoratahieronnan vaikutukset

"Olen käynyt hermoratahieronnassa syksystä saakka ja olen käynyt hoidossa 2-6 vk välein olotilasta riippuen. Hakeuduin kyseiseen hoitomuotoon, sillä pari vuotta aiemmin leikattu häntäluun alue alkoi kipuilemaan uudelleen. Kuulin entiseltä työkaveriltani, että hän oli saanut hermoratahieronnasta apua monenmoisiin vaivoihin, stressistä lähtien. Jo muutaman hoitokerran jälkeen kivut leikkausalueella vähenivät ja luukivut loppuivat jopa kokonaan. Samalla sain apua jo vuosia kiusanneisiin migreeniin ja vatsavaivoihin sekä heikkoihin polviniveliin.

Migreenin saan nykyisin kuriin pelkillä apteekin kipulääkkeillä (ennen käytin migreenilääkitystä) ja vatsa ja polvet ovat paremmat kuin vuosikausiin. Häntäluun leikkausalueen kivutkin ovat moninkertaisesti pienemmät, sillä ennen hoitoja en pystynyt istumaan tai makaamaan selälläni paria tuntia kauempaa ilman monen päivän kovaa kipua. Nyt koko päivän istumisen kivut helpottuvat jo yhden yön levolla ja on ollut ihanaa kokea kivuttomiakin päiviä!

Olen oppinut, että kipulääkkeet ja lääkärit eivät osaa auttaa kaikkeen, mutta kivusta ei silti tarvitse kärsiä! Kunhan vain ottaa selvää luontaishoitovaihtoehdoista ja kokeilee, mikä sopii itselle ja omiin vaivoihin parhaiten. Lisäksi hermoratahieronta on hyvä tapa rentoutua ja auttaa itsellä stressin kun saa hetken omaa aikaa itselle." Noora-23v-opiskelija


Hermoratahieronta

 • Jaloissa oleva kylmyydentunne on vähentynyt
 • Unen saanti on helpompaa ja uni rauhallista
 • Jaksamista päiviin on riittänyt
 • Kertahoitona kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito! Mummeli 69v.

Hermoratahieronta

”Hermoratahieronta on kokonaisvaltaista, hellävaraista painantaa päästä varpaisiin ja sormenpäihin; oikea puoli, vasen puoli, selkä. Vaikutus on uskomattoman voimakas hoidon pehmeydestä huolimatta. Eka kerran jälkeen ällistyin.

Kärsin säryistä ja kivuista (fibromyalkia), allergiasta, sydämen rytmihäiriöistä, lievästä masennuksesta ja kiusallisesta ihottumasta kasvoissa. Ihottuma oli parempi, jos en syönyt palaakaan suklaata, jäätelöä tai muita herkkuja. Olen käynyt hermoratahieronnassa tammikuusta lähtien ensin 5 kertaa kerran viikossa, sitten kerran kolmessa viikossa. Ilokseni ihottumani on häipynyt. Juhlissa voin syödä jopa muutaman suklaapalan ja jäätelöä eikä iho ala välittömästi reagoida. Rytmihäiriöitä on vähemmän. Olen nauttinut kevään heräämisestä ja kesästä – ja tehnyt mm. puutarhatöitä. Masennus on hellittänyt ja särkylääkkeitä on kulunut vähemmän.

Koin 8-vuotiaana itselleni merkittävän menetyksen, jota en ihmeekseni pystynyt itkemään. Nyt 65-vuotiaana vihdoin viimein itkin ja itkin – ja aloin vihdoinkin ymmärtää omia reaktioitani paremmin. Monia terapioita olen käynyt, mutta vasta nyt olen pystynyt tätä menetystä itkemään. Se oli hyvää parantavaa puhdistavaa itkua. Kiitos hermoratahieronnan! Ja kiitos Sarin! Kannattaa kokeilla, hoito on hyvin rentouttavaa ja miellyttävää!”Eeva 65v.

Intialainen päähieronta ja jalkahieronta öljyllä

"Syksyn keskellä lyhentyvät päivät ja kiire alkavat huomaamatta ottamaan veronsa. Ennen hoidon alkua minulle kerrottiin hoidon vaikutuksista – kuulostaapa juuri siltä, mitä nyt tarvitsen. Kääriydyin koko hoidon ajaksi pehmeiden huopien sisään ja täytyy sanoa, että olo oli ihanan lämmin ja turvallinen. Hoito oli todella rentouttava ja rauhallinen, siinä määrin, että torkahdin hetkeksi! Jälkikäteen tunsin oloni virkeäksi ja energiseksi, pieni rentoutumistauko arkeen tekee kyllä ihmeitä."

Miksi juuri tämä elämys?

 • Kaksi hierontaa yhdessä rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja antaa energiaa
 • Rauhallinen hierontamenetelmä kovien otteiden sijaan
 • Hoitomenetelmän vaikutukset kehon eri toimintoihin

Pinja/Elämyslahjat.fi

Elämyslahjat/hoidot

Reiki-hoito

"Reiki-hoidosta olen saanut apua ainakin unettomuuteen ja stressiin. Hoidon aikana olotila oli tosi rentoutunut. Jossain vaiheessa hoitoa "nukahdin"tai olin jossain horrostilassa. Hoidon jälkeen olo oli
seesteinen ja rauhallinen." Tuula 56 v.

Reiki-hoito

"Reikistä sain apua yövalvomisiin. Saatoin valvoa parikin tuntia yössä ja pyöriä sängyssä unta odotellen. Reikihoidon jälkeen heräilen vielä öisin, mutta nukahdan heti uudelleen. Reikihoidosta nyt kulunut viikko. Hoidon aikana oli rentoutunut olo ja tunsin, miten lämpö levisi sormiin ja varpaisiin asti. Käsivarressa, jossa ollut jo pidempään rasituskipua, tuntui nipistelyä ja lämpö vaikutti voimakkaammin." Anneli 56 v.

Hermoratahieronta ja Reiki-hoito

"Elämäntilanteeni on melko kuormittava tällä hetkellä. Kaipasin ensi sijassa hermoratahierontaa, ja päädyin netin kautta Sarin hoitohuoneelle. Sarjana ottamastani hermoratahieronnasta oli apua neuropaattisten oireitteni lieventämisessä."

Reiki-hoito: "Huomasin samalla rentoutuvani poikkeuksellisen hyvin Sarin rauhallisessa ja lempeässä käsittelyssä, ja halusin kokeilla Reiki-hoitoa. Olen siitä ollut kiinnostunut, mutta samalla pitänyt sitä lähinnä huuhaana, ja kristillisen vakaumuksen omaavalle ihmiselle kenties jopa sopimattomana. Sari kertoi tarkemmin mistä Reiki'ssä on kysymys ja korosti asiakkaan päättävän paljonko ja miten energiaa ottaa vastaan, ja että hoidon voi keskeyttää milloin vain, jos olo tuntuu epämukavalta. Keskustelun pohjalta tuntui hyvältä lähteä kokeilemaan tätäkin hoitoa. Arvelin, että tällainen lähtökohtaisesti Reiki'n vaikutuksiin melko epäluuloisesti suhtautuva tapaus ei tuntisi mitään konkreettista muutosta hoidon aikana tai sen jälkeen.

Hoidon aikana tuntui paineen tunnetta kasvoilla ja polttavaa ja lämmintä tunnetta hoidettavilla alueilla. Huone tuntui olevan täynnä värejä ja valoa siinä määrin, että piti tarkistaa ettei aurinko paistanut yllättäen täydeltä terältä. Rintakehällä paineen tunne salpasi hengityksen, ja sen alueen osalta hoito piti jättää kesken sillä kertaa. Monenlaista tuntemusta siis tuli ennakkoasenteestani huolimatta. Jossain vaiheessa torkahdin. Kun lähdin hoitohuoneelta huomasin, että kaulan ja niskan alue tuntui hyvin rennolta ja nielussa ollut flunssakarheus oli poissa. Koin oloni hyvin iloiseksi ja vapautuneeksi. Maailma tuntui hymyilevän juuri minulle :)

Koin Reiki'stä olleen hyötyä melko stressaantuneen ja kireän oloni helpottamiseen. Erityisen merkityksellistä oli se rauha ja lepo, jota hoidoissa koin, ja jonka havaitsin kantavan myös muissa elämän myllerryksissä. Omalla kohdalla siis Reiki'n vaikutus oli rauhoittava ja tuloksena oli seesteisempi olo."Piia, 42v.