Rentoutushoito

Rentoutushoidossa käytetään eri järjestelmiä, jolloin hoito on yksilöllisempi, tehokkaampi ja monipuolisempi. Hoito sisältää hermoratahierontaa, johon voidaan lisätä joko vyöhyketerapiaa, chi kung päähoitoa/akupainantaa tai reiki-energiahoitoa riippuen siitä, millaisia vaivoja tai kiputiloja hoidetaan.

Hoidossa ollaan selällään, mukavat vaatteet yllä, fleecepeiton alla. Hoito tehdään hermoratoja ja akupisteitä pitkin. Monipuolinen hoito kipuihin, vaivoihin ja rentoutumiseen. Hoitoaika 60 min.

Rentoutushoidosta saa apua: kipu- ja särkytilojen helpottumiseen, lihasjännityksiin, stressioireisiin, jännitystiloihin, päänsärkyyn, migreeniin, aineenvaihduntaan, verenkierron vilkastumiseen, vastustuskyvyn ja unen laadun paranemiseen, kehon puhdistukseen ja rentoutumiseen.
  • Hermoratahieronnan avulla aktivoidaan kehon omia toimintoja sekä ääreishermostoa. Hoito on rauhallista ja lempeätä, mutta tehokasta. Hermoratahieronnassa hoidon vaikutus on hyvin samanlainen kuin esimerkiksi akupunktion, sillä hoito tapahtuu hermoratojen, meridiaanien ja niillä olevien akupisteiden myötä.
  • Vyöhyketerapiassa (refleksologia) elimistöä hoidetaan heijasteiden avulla. Hoito tukee koko kehon hyvinvointia.
  • Chi kung päähoito/akupainanta keskittyy kasvojen, pään sekä niskan alueen tärkeimpiin akupisteisiin.
  • Reiki-hoito antaa energiaa, seesteisyyttä ja mielenrauhaa. Hoidossa hoidetaan chakroja eli energiakeskuksia. Jokainen chakra toimii myös sitä vastaavan emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen energian keskuksena.

Vasta-aiheet: kuume- ja tulehdustilat, raskaus, äskettäin tehty leikkaus (varoaika 6-8 viikkoa leikkauksesta riippuen), kasvaimet/syöpä.Stressihieronta

Stressihieronta tehdään selän, hartioiden, niskan, olkavarsien, pään- ja kasvojen alueille. Näiden alueiden hierominen ja stimuloiminen hoitoöljyllä lievittää lihasjännityksiä, lisää veren- ja lymfan kiertoa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Hieronta päättyy rentouttavaan päähierontaan ja marmapisteiden käsittelyyn.


Hoito on stressiä poistava, kehoa tasapainottava ja mieltä rentouttava kokonaisvaltainen hoito, samalla ihana rentoutushetki arjen kiireiden keskellä. Hoitoaika 60 minuuttia. Hoitoa ei suositella, jos hoidettavalla alueella on jokin ihosairaus tai henkilöllä on flunssa, tulehdustila, voimakkaita verenpaineen heilahteluja tai vakava sairaus.