Rentoutushoito

Rentoutushoidossa käytetään eri järjestelmiä, jolloin hoito on yksilöllisempi, tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi.

Hieronnan pohjana on hermoratahieronta, johon voidaan lisätä joko vyöhyketerapiaa, chi kung päähoitoa, akupainantaa tai reiki-energiahoitoa riippuen siitä, millaisia vaivoja tai kiputiloja hoidetaan.

Hoito tehdään ohuen vaatteen läpi peukaloilla tai sormilla ihoa painellen. Hoidon vaikutus on hyvin samanlainen kuin esimerkiksi akupunktion, sillä hoito tapahtuu hermoratojen, meridiaanien ja niillä olevien akupisteiden myötä. Monipuolinen hoito kipuihin, vaivoihin ja rentoutumiseen. Hoitoaika 60 min.


Rentoutushoidosta saa apua: kipu- ja särkytilojen helpottumiseen, lihasjännityksiin, stressioireisiin, jännitystiloihin, päänsärkyyn, migreeniin, aineenvaihduntaan, verenkierron vilkastumiseen, vastustuskyvyn ja unen laadun paranemiseen, kehon puhdistukseen ja rentoutumiseen.


  • Hermoratahieronnan avulla aktivoidaan kehon omia toimintoja sekä ääreishermostoa. Hoito on rauhallista ja lempeätä, mutta tehokasta. Hermoratahieronnassa hoidon vaikutus on hyvin samanlainen kuin esimerkiksi akupunktion, sillä hoito tapahtuu hermoratojen, meridiaanien ja niillä olevien akupisteiden myötä.
  • Vyöhyketerapiassa (refleksologia) elimistöä hoidetaan heijasteiden avulla. Jalkaterien lisäksi heijastejärjestelmiä löytyy esimerkiksi päälaelta, korvista, kasvoilta ja sääristä. Hoito tukee koko kehon hyvinvointia.
  • Chi kung päähoito sekä akupainanta keskittyy kasvojen, pään sekä niskan alueen tärkeimpiin akupisteisiin. Pehmeät liikkeet peukalolla tai sormilla rentouttavasti painellen poistavat kehon jännityksiä ja hemmottelevat sekä kehoa että mieltä.
  • Reiki-hoito antaa energiaa, seesteisyyttä ja mielenrauhaa. Hoidossa hoidetaan chakroja eli energiakeskuksia. Jokainen chakra toimii myös sitä vastaavan emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen energian keskuksena.

Vasta-aiheet: kuume- ja tulehdustilat, raskaus, äskettäin tehty leikkaus (varoaika 6-8 viikkoa leikkauksesta riippuen), kasvaimet/syöpä.