Akupainanta rentoutushoito

Akupainanta rentoutushoito on yksi kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto. Kiinalainen lääketiede on 4-vuotinen intensiivinen koulutus, joka vaatii paljon aikaa, opiskelua ja ymmärrystä kiinalaisen lääketieteen maailmaan. Tämä Akupainanta rentoutushoito on osa tätä suurta kokonaisuutta.

Tässä rentoutushoidossa kehoa hoidetaan meridiaanien, heijasteiden ja akupisteiden kautta. Meridiaanit ovat koko kehon kattava energiajärjestelmä. Meridiaaneja ovat keuhko-, paksusuoli-, haima-, perna-, maha-, sydän-, ohutsuoli-, sydämenauttaja-, kolmoislämpö-, munuais-, virtsarakko-, maksa- ja sappirakkomeridiaanit.

Hoitoa voidaan tehdä usealla eri tekniikalla: peukalo- tai kämmenpainannalla, sormilla tai rystysillä. Meridiaaneja voidaan myös sivellä ihon pinnalta tai tehdä hoito energiahoitona. Hoidossa olevia akupisteitä voidaan painaa, pyörittää, pumpata, naputtaa sormilla tai hieroa. Koko keho, selkä, jalat, kädet ja kasvojen alue käsitellään hoidossa. Hoito tehdään vaatteiden ja fleecepeiton päältä. Hoidon kesto on 60 min.

Akupainanta auttaa lihaskireyksiin, stressiin, kipuihin, päänsärkyyn, erilaisiin kehon epätasapainotiloihin, immuunipuolustukseen, kehon nestekiertoon, hormonitoimintaan sekä kuona-aineiden poistumiseen kehosta. Kehoa ja mieltä rentouttava hoito.

Hoidon este tai rajoitus:

- ihosairaudet
- syöpä tai muut vakavat sairaudet
- verenohennuslääkkeet, sydämen tahdistin
- suonikohjut, myös leikatut
- kortisoni lääkkeet
- veritaudit, anemia, verenvuototauti
- kuume, tulehdussairaudet
- vaikea diabetes
- venähdykset, tuoreet vammat
- raskaus (ensimmäinen 3kk)
- sydämenvajaatoiminta
- vaikeasydänsairaus
- aspiriinin säännöllinen käyttö


Pidä energioistasi hyvää huolta,

tervetuloa akupainanta rentoutushoitoon tai muihin energiahoitoihin!