Hyvää oloa ja hyvinvointia! Hoitoina hermoratahieronta, vyöhyketerapia, intialaiset-, ayurveda- ja energiahoidot. Lepää hoidoissa, kuuntele rauhallista musiikkia ja anna ajatusten rauhoittua. Hoidon jälkeen huomaat olosi rentoutuneen ja mieli on virkeä. Tänne Turku/Raisio alueelle on helppo tulla, autopaikka löytyy pihalta. Tervetuloa lahjakorttiostoksille tai hoitoihin.

HUOM! Mikäli sinulla on yskää, nuhaa, kurkkukipua, epämääräistä sairauden tunnetta tai päänsärkyä, hoitohuoneelle ei saa tulla! Hoidossa voi käyttää maskia, näitä on saatavilla hoitohuoneella.

Hyvää oloa ja iloa kesähoidoilla

UUTUUS: Rentoutushoito

Rentoutushoidossa voidaan hyödyntää eri järjestelmiä, jolloin hoito on yksilöllisempi, tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi. Hoidosta saa apua kipu- ja särkytilojen helpottumiseen, lihasjännityksiin, stressioireisiin, päänsärkyyn, migreeniin, aineenvaihduntaan, kehon puhdistukseen ja tasapainoon.

Hieronnan pohjana on hermoratahieronta, johon voidaan lisätä joko vyöhyketerapiaa tai akupainantaa. Hoito tehdään vaatteen läpi pääasiassa peukaloilla tai sormilla ihoa painellen. Rentoudu hoitopöydällä ja nauti! 60 min/ 49 €


Reiki-energiahoito

Reiki on hoitomuoto, jossa hoidetaan chakroja eli kehon energiakeskuksia. Näiden energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme sekä energiakenttämme hyvinvointiin. Hoito tuntuu rentouttavalta ja monet saattavat torkahtaa hoidon aikana.

Reiki-hoidon vaikutuksena stressioireet, levottomuus, pelkotilat, väsymys, unettomuus, jännittäminen sekä mielialan vaihtelut helpottuvat. Hoito rentouttaa, tuo seesteisyyttä elämään ja tasapainottaa sekä kehoa että mieltä. Reiki-hoitosarjat herkistävät kykyä kuunnella sisäisen intuition ääntä ja tuovat omia vahvuuksia esille. 60 min/ 48 €


Intialainen ylävartalohieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä

Hoidossa hierotaan selkä, niska, hartiat ja olkavarret. Hoidon vaikutuksesta lihakset rentoutuvat, kehon jännitykset vähenevät, verenkierto- ja aineenvaihdunta tehostuu.

Jalkahieronta muodostuu erilaisista tekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa. Hoidossa hierotaan sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Ihana kehoa rentouttava hoito! 60 min/ 49 €