Hermoratahieronta, vyöhyketerapia, intialaiset ja ayurveda hoidot, stressihieronta, reiki-hoito sekä erilaiset yhdistelmähoidot. Rentoudu hoidoissa, kuuntele hengitystä ja anna ajatusten rauhoittua. Hoidon jälkeen huomaat kehosi rentoutuneen ja mieli on virkeä.
Tänne Turku/Raisio alueelle on helppo tulla, autopaikka löytyy pihalta.
Tervetuloa hoitoihin rauhalliseen hoitohuoneeseen tai lahjakorttiostoksille lähelle Ikeaa!


Helmi- ja maaliskuun hoidot myös lahjakortillaAyurvedaan pohjautuva selän, käsivarsien ja pään hieronta

Hoidossa selän, niskan ja hartioiden hieronta rentouttaa lihaksia, notkistaa selkärankaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Käsivarsien hieronta rentouttaa ja vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Pään hieronta ja kasvojen marmapisteet avaavat pään alueen kireyksiä, helpottavat stressioireita ja rauhoittavat mieltä.

60 min/ 48 €


Intialainen päähieronta ja käsivarsien hieronta hoitoöljyllä

Hoidossa hierotaan hartiat, käsivarret ja niska pehmein, rentouttavin liikkein hoitoöljyllä, pään ja kasvojen hieronta ilman hoitoöljyä, Hoidon vaikutuksesta niskan, hartioiden, käsivarsien ja pään alueen lihakset rentoutuvat, jännitykset häviävät ja verenkierto paranee. Myös kasvojen jännitykset helpottuvat. Rentoudu hoitopöydällä ja nauti!

60 min/ 48 €Hermoratahieronta

Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin: pää, kädet, jalat ja selkä. Hermoratahieronnassa hoidon vaikutus on samanlainen kuin esimerkiksi akupunktion tai vyöhyketerapian, sillä hoito tapahtuu hermoratojen, meridiaanien ja niillä olevien akupisteiden myötä. Tämä 90 min hoito sopii elimistön tasapainotukseen, rentoutumiseen sekä vaivoihin.

90 min/ 63 €


Reiki-hoito (”Rei” eli henki ja ”ki” eli elämän voima)

Haluatko sinä rentoutua, olla jännittämättä tulevia, huomata uuden avoimemman asenteen elämässäsi, nukkua rauhallisemmin, olla oma itsesi ja saavuttaa elämäniloa?

Reikihoito rentouttaa, antaa energiaa, tuo levollisuutta elämään ja lisää yleistä hyvänolon tunnetta. Energiatasapainon palauduttua keho on henkisesti ja fyysisesti tasapainossa.

UUTUUS: 90 min hoito tutustumishintaan 60 €

Uudet asiakkaatTilaa lahjakortit

Naistenpäivä 8.3.

Iloa, hyvää oloa ja hemmottelua lahjakortilla!