Hermoratahieronta, vyöhyketerapia, intialaiset ja ayurveda hoidot, stressihieronta, reiki-hoito sekä erilaiset yhdistelmähoidot. Rentoudu hoidoissa, kuuntele hengitystä ja anna ajatusten levätä. Hoidon jälkeen huomaat kehosi rentoutuneen ja mieli on virkeä. Tervetuloa hoitoihin tai lahjakorttiostoksille!

Terveyttä ja hyvinvointia syksyyn

Lokakuussa hermoratahierontaa,

vyöhyketerapiaa ja stressihierontaa, valitse omasi!


Koko kehon hermoratahieronta

Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin: pää, käsivarret, jalat ja selkä. Hoidon vaikutus on hyvin samanlainen kuin esimerkiksi akupunktion tai vyöhyketerapian, sillä hoito tapahtuu hermoratojen, meridiaanien ja niillä olevien akupisteiden myötä.

Lempeä, mutta tehokas hoito pikku vaivoihin, kehon tasapainotukseen ja rentoutumiseen.

90 min/ 63 €Vyöhyketerapia/ refleksologia

Refleksologialla tarkoitetaan koko kehon vyöhyketerapiaa, jossa asiakasta hoidetaan useiden kehossa olevien heijasteiden kautta esim. jalkapohjien, säärten, käsien, korvien ja kasvojen heijasteista.


Hoitovaikutuksina mm. fyysinen ja psyykkinen rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen sekä suolisto-oireiden helpottuminen.

60 min/ 47 €


Stresshieronta

Selän, hartioiden, niskan, käsivarsien, pään- ja kasvojen rentoutushoito. Näiden alueiden hierominen ja stimuloiminen lievittää lihasjännityksiä, lisää veren- ja lymfan kiertoa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Ihana hoito arjen keskellä itselle tai lahjaksi.

90 min/ 47 €


Sarjakortilla hoidot aina edullisemmin!