Hoitoina hermoratahieronta, vyöhyketerapia, intialaiset ja ayurveda hoidot, stressihieronta, reiki- ja chakrahoito, erilaiset yhdistelmähoidot sekä rentoutusohjaus. Lepää hoidoissa, kuuntele rauhallista musiikkia ja anna ajatusten rauhoittua. Hoidon jälkeen huomaat olosi rentoutuneen ja mieli on virkeä. Tänne Turku/Raisio alueelle on helppo tulla, autopaikka löytyy pihalta. Tervetuloa hoitoihin rauhalliseen hoitohuoneeseen tai lahjakorttiostoksille lähelle Ikeaa!


Iloa ja harmoniaa

Hektisen elämän pyörteissä on hyvä pysähtyä välillä, rauhoittua ja päästä irti kaikesta, mikä mielessä pyörii. Anna keholle ja mielelle mahdollisuus palautua, voimaantua ja uudistua. Hengitys- ja rentoutusharjoitukset sekä meditaatio tuovat rauhallista oloa ja energiaa päivääsi. Ole läsnä elämässäsi, läsnä itsellesi. Jaetaan hyvää oloa itselle ja muille!

FaceLift, kohottava kasvohieronta ja päähieronta

Kiinteyttä ja raikkautta kasvoille,
sisältää myös rentouttavan päähieronnan

Face Lift on luonnonmukainen, kasvoja kohottava ja hoitava ayurvedinen hoitomuoto, joka rentouttaa, virkistää ja hoitaa kasvojasi, häivyttää ihon juonteita sekä nuorentaa ilmettäsi. Hoito sisältää kasvojen, olkavarsien, hartioiden ja kaulan alueen hieronnan hoitoöljyllä sekä rentouttavan päähieronnan ilman hoitoöljyä. Ihana hoito itselle tai lahjaksi.

60 min/ 49 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 47 €


UUTUUS: Hengitys- ja rentoutusharjoituksia arjen avuksi

Hengitysharjoituksia, kehorentoutusta ja mielikuvaharjoituksia. Jokainen tunti on erilainen

Erilaiset rentoutusharjoitukset vaikuttavat positiivisesti elämänlaatuun ja elämänhallintaan. Hiljentyminen ja rauhoittuminen auttavat havainnoimaan itseä, kuulemaan omia tunteita ja ajatuksia.

Ohjatuissa harjoituksissa keskitytään aina hetkeksi hengitykseen, joka on kuin silta mielen ja kehon välissä. Mieli ja ajatustoiminta hiljenee. Usein harjoituksissa käytetään myös aktiivista lihasrentoutusta, jossa keho käydään läpi rentouttaen lihakset vaihe vaiheelta.
Tutustumistarjous 60 min/ 46 €


Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa hoidetaan useiden kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta esim. jalkapohjista, sääristä, käsistä, korvista ja kasvoilta.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. fyysinen ja psyykkinen rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen, suolisto-oireiden helpottuminen ja unen laadun paraneminen. Hyviä tuloksia myös hormonaalisten vaivojen hoidossa.
60 min/ 49 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 47 €

Varaa hoitoaika ajoissa!